Новини, в яких згадується Лілі Томлін

4 січня 2020,  19:21 | Новини серіалів

Вони не збираються зменшувати оберти! Стримінговий сервіс Netflix підготував для нас приємний новорічний подарунок веселий трейлер 6 сезону свого хітового комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

Серіал, який має 11 номінацій на премію «Еммі» та 1 номінацію на «Золотий глобус», слідує за двома давніми подругами Грейс і Френкі (Джейн Фонда і Лілі Томлін), чиї чоловіки Сол і Роберт (Сем Вотерстон і Мартін Шин) одного разу оголошують їм, що вони — геї та хочуть бути в шлюбі один з одним. Життя жінок перевертається, але вони вирішують зайнятися спільними бізнесом. В новому сезоні, коли Грейс знову виходить заміж, Френкі відвідує чергова ідея на мільйон. І в пошуках інвесторів подруги відправляються на телебачення.

Всі серії 6 сезону серіалу «Грейс і Френкі» стануть доступні для перегляду на Netflix вже 15 січня. Ви теж скучили за ним?

27 січня 2019,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейн Фонда та Лілі Томлін посилають усе до біса в трейлері 5 сезону драматичної комедії «Грейс і Френкі».

Американський веб-серіал «Грейс і Френкі» розповідає про двох подруг пенсійного віку Грейс Генсон (Фонду) та Френкі Бергстайн (Томлін), які у першій серії дізнаються, що їхні чоловіки Роберт (Мартін Шин) та Сол (Сем Вотерстон) протягом 20 років були не тільки партнерами по бізнесу, а ще й коханцями і тепер хочуть розлучитися з дружинами і одружитися один на одному. Грейс і Френкі починають жити разом, підтримуючи одна одну і вплутуючись разом в різні авантюри.

Прем'єра нових серій «Грейс і Френкі» відбулася 18 січня, так що ви вже можете подивитися їх на Netflix.

21 грудня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майлз Моралес приймає свою супергеройську долю в новому розширеному фрагменті науково-фантастичної анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту», заснованої на коміксах Marvel.

Після смерті Пітера Паркера (Кріс Пайн) у своєму всесвіті підліток з Брукліна Майзл Моралез (Шамеік Мур) опиняється перед доленосним вибором: бути чи не бути Людиною-павуком. Нарешті він приймає рішення і приходить в секретний бункер Пітера, де його чекає тітка Мей (Лілі Томлін). Він вибирає собі класний чорний супергеройський костюм і відправляється на висотку в центрі Нью-Йорка, щоб здійснити стрибок віри й стати справжнім супергероєм.

Ви вже можете подивитися анімовані пригоди шести Людей-павуків в найближчому кінотеатрі. Квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» ви знайдете на нашому сайті.

16 грудня 2018,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» студія Sony Pictures поділилася ще одним розширеним фрагментом, який показує секретну базу.

Коли в гості до Майлза Моралеса (Шамеік Мур) прибувають Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон) і Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд) з інших світів, три Людини-павука об'єднуються і звертаються по допомогу до тітки Мей (Лілі Томлін). Тітка Мей показує їм секретну базу свого покійного небожа, Пітера Паркера з цього всесвіту, де герої знаходять не тільки купу крутих костюмів, а ще й трьох Людей-павуків: Нуара-павука (Ніколас Кейдж), Пені Паркер (Кіміко Гленн) і Свина-павуа (Джон Мулейні).

Квитки на мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту» ви можете придбати на нашому сайті. На сайті Rotten Tomatoes він отримав 97% позитивних рецензій від кінокритиків.

25 грудня 2017,  14:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Друзів» Ліза Кудроу з'являється в трейлері 4 сезону серіалу «Грейс і Френкі». Вона зіграє манікюрницю Шері, яка подружиться з головними героїнями, в образах яких повертаються Джейн Фонда і Лілі Томлін.

Прем'єра нових серій «Грейс і Френкі» відбудеться 19 січня.

7 березня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер 3 сезону ситкому «Грейс і Френкі», номінованого на «Золотий глобус». У ньому повертаються Джейн Фонда та Лілі Томлін в образах давніх подруг, чиї чоловіки виявилися закоханими один в одного геями, і тепер жінки вирішують почати свій бізнес з виробництва вібраторів для дам поважного віку, але тут в їх рядах відбувається розкол.

Прем'єра 3 сезону, де також повернуться Мартін Шин, Сем Вотерстон і Ерні Хадсон, відбудеться 24 березня.

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
4 січня 2016,  16:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал The New York Times решил отдать дань одному из самых магических трюков кино, сняв серию роликов «Take Flight» («Полетели») с лучшими актерами 2015 года, которые бросают вызов гравитации.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
1 грудня 2015,  19:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 30 ноября, в Нью-Йорке прошла 25-я церемония награждения Gotham Independent Film Awards, отметившая лучшие фильмы, режиссеров и актеров американского независимого кино 2015 года.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...