Грегг АракіGregg Araki

Грегг Аракі / Gregg Araki
Народився 17 грудня 1959; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
50%
0
50%
0

Фільмографія Грегга Аракі

13 причин чому (2017) ... режисер
Рівердейл (2016) ... режисер
Грінліф (2016) ... режисер
Here Now (2015) ... режисер, продюсер, сценарист, монтажер
Злочин по-американськи (2015) ... режисер
Білий птах у хуртовині (2014) ... режисер, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Грегга Аракі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Грегга Аракі

Написати коментар...
Написати коментар...