Новини, в яких згадується Вагнер Моура

13 лютого 2024,  00:44 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Повстання Штатів» – найдорожчого фільму легендарної студії А24, режисером якого став Алекс Ґарленд. Він зняв культову науково-фантастичну стрічку про ШІ «Ex Machina».

Читати далі...
7 квітня 2022,  19:39 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Apple TV+ продовжує радувати цікавими міні-серіалами з найталановитішими акторами сучасності. Вона представила трейлер багатосерійного трилера «Сяючі», в якому зірці хітового фільму «Людина-невидимка» Елізабет Мосс знову доведеться боротися з маніяком.

Читати далі...
22 березня 2021,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки всюдисущим папарацці ми отримали перший погляд на нового героя Раяна Гослінга, якого він зіграє в майбутньому бойовику братів Руссо «Сірий чоловік».

Читати далі...
5 березня 2021,  18:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Бріджертони» Реге Пейдж продовжує отримувати ролі в очікуваних фільмах, і його наступним проектом стане блокбастер від Netflix під назвою «The Gray Man» («Сірий чоловік»), який знімуть режисери Ентоні та Джо Руссо.

Читати далі...
23 квітня 2019,  03:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки 2 сезону «Американської історії злочинів» Пенелопа Крус та Едгар Рамірес возз'єднаються в новому трилері Олів'є Ассайаса «Осина мережа».

Читати далі...
9 листопада 2018,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна втілює жорстокого голову картелю в офіційному трейлері нового серіалу від Netflix «Нарко: Мексика».

«Нарко: Мексика» є спін-оффом популярного кримінального серіалу «Нарко», який розповідав про становлення і падіння колумбійського наркобарона Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Події нових серій будуть розгортатися в Мексиці на початку 1980-х років і покажуть сходження до влади картелю Гвадалахара, яким керує наркобарон Мігель Анхель Фелікс Гальярдо (Луна), і його криваве протистояння з американським агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья з супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса»).

Всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду на сервісі Netflix рівно через тиждень, 16 листопада.

13 серпня 2017,  01:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний і наповнений екшеном трейлер 3 сезону серіалу «Нарко», на рахунку якого 2 номінації на «Золотий глобус» і 3 номінації на «Еммі». Після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура) на чолі колумбійського наркобізнесу став картель Калі, і він веде іншу гру. Розслідувати його злочини буде агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль), але вже без допомоги свого партнера з попередніх сезонів Стіва Мерфі (Бойд Холбрук).

Серіал, в нових серіях якого також зіграють Андреа Лонда, Метт Вілан та Майкл Сталь-Девід, повертається з новими серіями 1 вересня.

18 липня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові серії кримінальної драми «Нарко» покажуть зміни, що сталися в колумбійському наркобізнесі після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль) тепер буде розслідувати діяльність картелю Калі, очолюваного могутніми хрещеними батьками, які ведуть свій злочинний бізнес не так, як це робив Ескобар, вважаючи, що краще давати хабарі чиновникам та тримати свої криваві справи подалі від газетних заголовків.

Прем'єра всього 3 сезону відбудеться 1 вересня на сайті Netflix.

29 серпня 2016,  10:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому напруженому трейлері 2 сезону кримінальної драми «Нарко» Бойд Холбрук і Педро Паскаль оголошують війну колумбійського наркобарона Пабло Ескобар, за втілення якого Вагнер Моура був в цьому році був номінований на «Золотий глобус».

Прем'єра 2 сезону відбудеться 2 вересня на Netflix.

11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
24 листопада 2014,  01:41 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Два хлопчика, що копирсаються у смітті на звалищі у Ріо, знаходять гаманець, зміст якого змінить їхні життя назавжди. Коли з’являється місцевий представник поліції, пропонуючи винагороду за знайдений гаманець, хлопці – Рафаель (Ріксон Тевез) та Гардо (Едуардо Луїс) – усвідомлюють, що вони знайшли дещо важливе. Разом із своїм другом Рато (Габріель Вайнстейн), тріо вплутується у неймовірні пригоди, намагаючись вислизнути з лап корумпованої поліції і розкрити таємниці, які приховує гаманець.  

У ході подій троє друзів повинні зрозуміти, хто їм друг, а хто ворог. Коли вони складають докупи пазли історії власника гаманця Хосе Анжело (Вагнер Мура), то усвідомлюють, що поліції в особі небезпечного детектива Фредеріко (Селтон Мелло) довіряти неможна. Але пара місіонерів, які працюють в їхній фавелі – отець Джуліард (Мартін Шин) та його молода помічниця Олівія (Руні Мара) – можуть стати друзям у нагоді.

Читати далі...