Новини фільмів, в яких згадується Брітт Робертсон

24 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Космос між нами» і «Вірю в кохання» Брітт Робертсон опиняється в зловісному містечку в трейлері містичного горор-трилера «Книги крові», який вийде на стримінговому сервісі Hulu.

Читати далі...
21 травня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже чули, як актор Кей Джей Апа співає в популярному серіалі «Рівердейл», а тепер у фільмі «Вірю в кохання» він змінює шкільну сцену на велику сцену на пляжі, де виступає з одною гітарою перед величезним натовпом.

Читати далі...
25 квітня 2020,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брітт Робертсон погоджується піти на одне побачення з Кей Джей Апою в першому фрагменті романтичного байопіку «Вірю в кохання».

Читати далі...
21 лютого 2020,  22:56 | Новини фільмів

Кей Джей Апа і Брітт Робертсон закохуються до безпам'ятства в другому трейлері біографічної мелодрами «Вірю в кохання», яким поділилася студія Lionsgate.

Фільм «Вірю в кохання», режисерами якого виступають брати Ендрю Ервін і Джон Ервін, ґрунтується на житті відомого американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виконує християнський рок. Він покаже зворушливу історію кохання Джеремі та Мелісси Геннінг (Брітт Робертсон), у якої незабаром після їхнього знайомства виявляють рак. Джеремі щосили намагається підтримати кохану і сподівається на краще, але ця хвороба стає справжнім випробуванням для його віри у Бога.

Дивіться також український трейлер мелодрами «Вірю в кохання». У кіно з 26 березня.

18 лютого 2020,  00:30 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде біографічний фільм «Вірю в кохання», головну роль в якому виконає зірка культового серіалу «Рівердейл» і драми «Життя і мета собаки» Кей Джей Апа.

Кінострічка режисерів Ендрю Ервіна та Джона Ервіна розповість історію кохання американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і Мелісси Геннінг (зірка серіалу «Для людей» і фантастики «Земля майбутнього» Брітт Робертсон). Вони зустрілися і шалено закохалися одне в одного, але, коли пара вирішила одружитися, Меліссі поставили страшний діагноз — рак яєчників. І вона разом з Джеремі починає боротьбу з хворобою.

Також в цій мелодрамі з'явиться актор Гері Сініз, найбільш відомий завдяки оскароносній стрічці «Форрест Гамп». Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» відбудеться 26 березня.

26 серпня 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка популярного серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа втілює відомого християнського співака Джеремі Кемпа в трейлері біографічної драми «I Still Believe».

Фільм «I Still Believe» («Я все ще вірю»), чия назва походить від назви однієї з пісень співака, розповість історію американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і його першої дружини Меліси Геннінг (Брітт Робертсон). Вони були шалено закохані одне в одного і одружилися в жовтні 2000 року, але їхнє щастя тривало недовго — у лютому 2001 Мелісса померла після довгої боротьби з раком яєчників, і для віри Джеремі це стало справжнім випробуванням.

На великі екрани кінокартина «I Still Believe», режисерами якої виступають Ендрю Ервін та Джон Ервін, прибуде навесні 2020 року.