Оновлення, в яких згадується Наомі Гарріс

3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
17 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон бореться з гігантськими монстрами в першому трейлері фантастичного екшену «Ремпейдж».

У «Ремпейдж» (в минулому «Шаленство») Джонсон втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є горила Джордж, яку Девіс виростив. Але одного разу під час генетичного експерименту все йде шкереберть, і Джордж перетворюється на мавпу величезних розмірів. Подібні зміни трапляються ще з декількома звірами, які нападають на місто, і тільки Скала, тобто Девіс, та його друг можуть їх зупинити. Компанію Джонсону тут складають Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьелло і Малін Акерман.

Українська прем'єра екшену Бреда Пейтона відбудеться 19 квітня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

14 грудня 2016,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драми «Місячне сяйво», що отримала в понеділок 6 номінацій на «Золотий глобус», дві з яких дісталися її режисерові й сценаристові Баррі Дженкінсу. Це історія про афроамериканського хлопчика, потім хлопця, а потім і молодого чоловіка, який живе в Маямі в небезпечний період розквіту наркоторгівлі. Він переживає сімейний крах, конфлікти з однолітками та усвідомлення своєї нетрадиційної орієнтації, намагаючись прийняти самого себе.

Дата виходу фільму, де батьків головного героя зіграли Махершала Алі та Наомі Харріс, в український прокат поки невідома.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.

7 вересня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки що Warner Bros. поділилися першим тизером драми «Прихована краса», в якій герой Вілла Сміта втрачає дочка і впадає у відчай в житті, а щоб вгамувати біль, він вирішує писати листи незвичайним адресатам — Часу, Смерті та Любові. І раптом в його житті з'являються Хелен Міррен і Кіра Найтлі, які заявляють, що вони і є ті самі Смерть та Любов.

Нормальних же друзів головного героя втілюють тут Кейт Уінслет, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья.