Новини, в яких згадується Руперт Френд

6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
4 травня 2022,  19:02 | Новини серіалів

Щоб відсвяткувати День «Зоряних війн» та нагадати нам, що вже наприкінці цього місяця, 27 травня, відбудеться прем'єра перших серій очікуваного науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», платформа Disney+ представила сьогодні в мережі його офіційний трейлер.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
29 березня 2021,  20:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанії Disney і Lucasfilm оголосили сьогодні, що до касту науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», головні ролі в якому зіграють Юен МакГрегор та Гейден Крістенсен, офіційно приєдналося ще 10 акторів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ван Гог. На порозі вічності»
Прогулянка прекрасними полями під ручку з одиноким генієм
21 грудня 2018,  03:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся на картини геніального нідерландського художника Вінсента ван Гога, який творив у 19 столітті, вони вражають своєю яскравістю фарб, за допомогою яких Вінсент міг змусити заграти найбуденніший пейзаж або предмет, як копиця сіна чи зношені черевики. Але його життя в бідності і в презирстві оточуючих було наповнене стражданнями, які передчасно перервалися від кулі в молодому віці – йому було всього 37 років. І тепер загадку його трагічного образу взявся розгадувати кінематографіст Джуліан Шнабель у своїй новій картині «Ван Гог. На порозі вічності».

Читати далі...
17 вересня 2018,  20:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося драматичний трейлер байопіку «Ван Гог. На порозі вічності», головну роль у якому виконує 3-разовий номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо.

Читати далі...
16 вересня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі поділилася шісткою інтригуючих промо-роликів свого нового трилера «Проста послуга», які за духом нагадують серіали «Відчайдушні домогосподарки» і «Милі ошуканки».

Читати далі...
20 червня 2018,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік та Блейк Лайвлі підіймають тост на нових персональних постерах детективного трилера «Проста послуга».

Читати далі...
6 травня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Трансформерів 4» Джек Рейнор виконує головну роль в новій фантастичній драмі «Дивний ангел», яка піднімає теми сексу, магії і ракетобудування.

Серіал розповість про особисте життя і роботу загадкового генія Джека Парсонса (Рейнор), який жив в 1940-х роках в Лос-Анджелесі. Вдень він був ученим-ракетобудівником, а вночі — учасником ритуальних оргій і послідовником окультиста Алістера Кроулі.

Компанію Рейнору складають Белла ГіткотПохмурі тіні», «Людина у високому замку»), Руперт ФрендБатьківщина», «Хітмен: Агент 47») і Раде ШербеджіяГаррі Поттер», «Абатство Даунтон»).

Прем'єра «Дивного ангела», виконавчим продюсером якого виступає Рідлі Скотт, відбудеться 14 червня.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.

27 вересня 2017,  14:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна комедія «Смерть Сталіна» за участю Джейсона Айзекса, Стіва Бушемі, Андреа Райзборо й Руперта Френда обзавелася новим веселим трейлером. Фільм розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як його режим занурюється в пучину хаосу після його смерті.

Режисером кінокартини виступає Армандо Іаннуччі, творець серіалу «Віце-президент» та сценарист «Гущі подій».

12 серпня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер історико-сатиричного фільму «Смерть Сталіна», який покаже останні дні Сталіна і хаос в СРСР, викликаний його смертю. Генерала Георгія Жукова тут втілює зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, а Микиту Хрущова — володар «Золотого глобуса» Стів Бушемі. Компанію їм в цьому божевіллі складуть Ольга Куриленко, Руперт Френд, Андреа Райзборо і Джеффрі Тембор.

Світова прем'єра кінокартини від оскарівського номінанта Армандо Іаннуччі відбудеться на кінофестивалі в Торонто у вересні.

19 липня 2016,  18:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс і голівудсько-українська актриса Ольга Куриленко приєдналися до касту байопіка «Смерть Сталіна».

Читати далі...
3 вересня 2015,  10:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дэниэл Крэйг еще не успел повесить в шкаф свой костюм агента 007, как букмекеры уже вовсю собирают ставки на то, кто станет его приспешником. И в их списке прочно обосновался Том Харди.

Харди оказался в списке возможных Джеймсов Бондов онлайн букмекерской конторы BoyleSports, которая находится в Ирландии, то есть в основном отражает мнение соотечественников известного шпиона. Но какие у него шансы против остальных потенциальных кандидатов?

Одним из основных претендентов на замену Крэйгу считают Идриса Эльбу, несмотря на то что Энтони Хоровиц, автор следующего романа о Бонде, назвал его «слишком уличным» для этой роли. Новостью это стало во вторник, автор потом, разумеется, объяснился, что плохо подобрал слова и лишь считает Адриана Лестера более подходящим для этой роли.

Серьезную конкуренцию ему и Харди сейчас составляет звезда «Родины» Дэмиэн Льюис. Также в последнее время роль Бонда предсказывают и Генри Кавиллу, особенно в свете «Агентов А.Н.К.Л.». Кто еще находится в этом списке? Майкл Фассбендер, Ричард Армитедж, как ни странно Орландо Блум, Дюгрей Скотт, Руперт Френд и Доминик Уэст.

Станет ли Харди новым Бондом или нет, но полюбоваться на него (даже на двух него) в костюмах с иголочки и с пистолетом в руках скоро можно будет в криминальном байопике «Легенда», который выходит в мировой прокат 9 сентября.

Новый фильм бондианы «007: СПЕКТР» с Крэйгом, которого ожидают увидеть еще хотя бы в одном продолжении франшизы, выходит на украинские экраны 5 ноября.

Харди, Эльба, Льюис, Кавилл... Кого бы вы хотели увидеть в образе агента 007 после ухода Крэйга?