Віктор РасукVictor Rasuk

Віктор Расук / Victor Rasuk
Народився 15 січня 1984
Зріст: 170 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Пекар і красуня (2020) ... Daniel Garcia
Наркокур'єр (2018) ... Rico
Джек Раян (2018) ... Disco
Все про Ніну (2018) ... Rae
П'ятдесят відтінків свободи (2018) ... José
Control/Option/Escape (2018) ... Marcus
П'ятдесят відтінків темряви (2017) ... José
Колонія (2016) ... BB
П'ятдесят відтінків сірого (2015) ... José
Сталкер (2014) ... Ben Caldwell

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...