Джемейн КлементJemaine Clement

100%
1
0%
0

Фільмографія

Аватар 5 (2028) ... Dr. Ian Garvin
Аватар 4 (2026) ... Dr. Ian Garvin
Аватар 3 (2024) ... Dr. Ian Garvin
Аватар: Шлях води (2022) ... Dr. Ian Garvin
DC Ліга СуперУлюбленців (2022) ... Aquaman
Колишні звички (2020) ... David
Бюро знахідок Тіга (2020) ... This Guy
Рік кролика (2019) ... актор
Чим ми займаємося в тінях (2019) ... Vladimir, режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...