Оновлення, в яких згадується Анджеліна Джолі

30 вересня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер біографічної драми режисера Анджеліни Джолі «Спершу вони вбили мого батька» показує, що критики від неї прийшли в захват, називаючи фільм «найкращою роботою Джолі». Це екранізація історії камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яку в дитинстві, прийшовши до влади, «Червоні кхмери» забрали з сім'ї та відправили у військовий табір, де дівчинку вчили боротися з в'єтнамцями. Над сценарієм картини Джолі працювала разом з Анг.

«Спершу вони вбили мого батька» отримав 90% позитивних рецензій від критиків на Rotten Tomatoes та 7,3 бала від глядачів на IMDb. Фільм вже доступний для перегляду на сайті Netflix.

19 вересня 2017,  01:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився невеликий сумбурний тизер майбутнього трейлера до перезапуску франшизи «Лара Крофт» з володаркою «Оскара» Алісією Вікандер в головній ролі. Фільм розповість про першу пригоду відомої героїні комп'ютерних ігор (й великого екрану завдяки Анджеліні Джолі) Лари Крофт, яка відправляється на пошуки свого батька.

Повноцінний трейлер вийде вже у вівторок. Чекаємо з нетерпінням і читаємо, чим нова Лара буде відрізнятися від Лари Джолі.

12 вересня 2017,  17:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер анімаційного фільму «Здобувач», продюсером якого виступила Анджеліна Джолі. Він розповість про хоробру дівчинку, яка живе в Афганістані і прикидається хлопчиком, щоб забезпечувати свою сім'ю. Творцями мультфільму виступають мультиплікатори, які працювали над номінованими на «Оскар» «Піснею моря» і «Таємницею Келлc», тому у «Здобувача» є хороші шанси також бути відзначеним Американською кіноакадемією.

Світова прем'єра кінокартини Нори Тумі відбулася минулого тижня в рамках кінофестивалю в Торонто.

2 серпня 2017,  19:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером біографічної драми «Спершу вони вбили мого батька», яку зняла Анджеліна Джолі. Кінокартина є екранізацією мемуарів камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яка пережила в дитинстві всі жахи війни під час правління «Червоних кхмерів».

Закулісне відео, в якому Джолі розповідає про фільм, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 15 вересня.

20 лютого 2017,  17:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна драма «Спершу вони вбили мого батька», знята Анджеліною Джолі для Netflix, присвячена Камбоджі, її людям та війні, яка тут буде показана з точки зору камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яка пережила її в дитинстві. В закулісному відео Джолі разом з Анг докладніше розповідає про цей проект, за допомогою якого вони бажають показати світові не просто виживших у війні, а цікавих і надихаючих людей, здатних творити.

Для Джолі даний фільм ще особливий тим, що її син Меддокс родом з Камбоджі, і вона хотіла, щоб він більше дізнався про свою рідну країну та її людей.

24 листопада 2015,  03:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

19 нових фотографій зі зйомок фільму «Біля моря» (в російському прокаті «Лазурний берег») із Анджеліною Джолі і Бредом Піттом у головних ролях. У кінотеатрах України з 10 грудня. У РФ з 11 лютого 2016 року.

2 вересня 2015,  06:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Великі фотографії зі зйомок фільму Анджеліни Джолі «Біля моря» (в російському прокаті «Лазурний берег») з Бредом Піттом і Анджеліною Джолі у головних ролях. В українські кінотеатри фільм виходить 10 грудня, у російські 31 грудня.

10 серпня 2015,  21:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший тизер історії кохання «Біля моря».

Сенсація! Уперше з часів доленосного для них самих блокбастера “Містер та Місіс Сміт” найзірковіше подружжя Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт знову разом на широких екранах у зворушливій життєвій історії кохання. Стосунки колишньої танцівниці Ванесси та її чоловіка Роланда заходять у глухий кут. Намагаючись вдихнути нове життя у свій шлюб, пара вирушає в подорож мальовничим узбережжям Франції. Серед вузьких вуличок тихого приморського містечка, де Ванесса і Роланд затримуються на деякий час, трапиться те, що змінить їх назавжди.

У кінотеатрах України з 10 грудня (в Росії з 31 грудня).

20 жовтня 2014,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий український трейлер фільму «НЕСКОРЕНИЙ».

Дворазові володарі премії «Оскар» сценаристи Джоель та Ітан Коени («Спалити, після прочитання», «Старим тут не місце»), режисер Анджеліна Джолі та студія Universal Pictures презентують драматичну кіноісторію, зняту за реальними подіями. В основі фільму лежить вражаюча біографія олімпійського чемпіона Луї Замперіні, який молодим хлопцем потрапляє на фронти Другої світової війни. Він пройшов крізь полон, голод, жах і пекло японських тортур, він вижив і повернувся. Якщо ти витримаєш — ти переможеш!

В кінотеатрах України з 5 лютого 2015 року.

23 березня 2014,  02:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді...

У кінотеатрах України і Росії з 29 травня.

2 лютого 2014,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія – нове аранжування класичної пісні Disney «Once Upon a Dream» у виконанні Лани Дель Рей було презентовано вчора, 26 січня, під час показу 90-секундного ролику до стрічки «Чаклунка» на 56-ій щорічній церемонії «Греммі». Український реліз пригодницького фентезі «Чаклунка» заплановано разом із світовим стартом - на 29 травня 2014.

Володарка багатьох нагород, американська співачка Лана Дель Рей створила унікальне аранжування відомої казкової мелодії з класичної диснеївської анімації «Спляча красуня». Композиція звучатиме в фінальних титрах стрічки «Чаклунка».

Пісня Лани Дель Рей «Once Upon a Dream» знаходиться у вільному доступі тільки на Google Play – онлайн-магазині Google, що пропонує музику, фільми, книги, ігри та інше в цифровому форматі. Пісня викладена для безкоштовного завантаження від учора, 26 січня, і знаходитиметься у вільному доступі до понеділка, 3 лютого [http://smarturl.it/ldrgps1]. 

Від студії Disney і творців фільмів, що захоплюють людську уяву – «Аватар» та «Оз: Великий та Могутній» – невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді…

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Шарлто Коплі, Ель Фанінг, Сем Райлі, Імельда Стаунтон, Джуно Темпл та Леслі Менвіль.

Продюсер «Чаклунки» - Джо Рот. Режисер Роберт Стромберг. Виконавчі продюсери: Анджеліна Джолі, Дон Хан, Палак Патель, Метт Сміт та Сара Бредшоу. Сценарист Лінда Вулвертон. «Чаклунка» в кіно з 29 травня 2014 року.

21 листопада 2013,  10:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Від студії Disney та режисера фільмів, що захоплюють людську уяву - "Аватар" та "Оз: Великий та Могутній" - невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня зірки Голлівуду Анджеліни Джолі - проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді...

У кінотеатрах України і Росії з 29 травня 2014 року.