Новини, в яких згадується Дев Патель

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

Читати далі...
30 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» лауреатка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон виконає роль ексцентричної Бетсі Тротвуд. І вона не в захваті від віслюків.

Читати далі...
19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Читати далі...
5 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів

Це був час, коли честь була понад усе і коли мужність творила королів. Номінант на премію «Оскар» Дев Патель відправляється в доленосний квест в фентезійній драмі «Легенда про Зеленого лицаря».

Нова кінострічка від режисера фільмів «Дракон Піта» та «Історія примари» Девіда Лоурі представить незвичайний погляд на легенду з артурівського циклу про сера Гавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем — Зеленим лицарем. Гавейну доведеться визначити власний характер та довести свою цінність в очах родини і королівства перед обличчям невимовної загрози.

Компанію Пателю у фільмі Лоурі складуть лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра «Легенди про Зеленого лицаря» відбудеться влітку, 11 червня.

14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
13 лютого 2020,  17:38 | Новини фільмів

Щойно компанія американського незалежного кіно A24 поділилася тизер-трейлером фентезійної драми «Зелений лицар», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Дев Патель.

Режисер фільмів «В бігах» та «Історія привида» Девід Лоурі представляє свій незвичайний погляд на легенду про сера Гавейна та Зеленого лицаря. На Новий рік до Камелоту прибуває загадковий Зелений лицар (Ралф Айнесон) і пропонує лицарям короля Артура дивну гру: один з них може вдарити його сокирою по шиї, але потім через рік Зелений лицар поверне йому цей удар. Сер Гавейн (Патель) приймає виклик. Він обезголовлює Зеленого лицаря, який тут же повертає голову собі на плечі і їде з Камелота геть. Після цього Гавейн відправляється в небезпечну подорож, щоб дізнатися правду про Зеленого лицаря.

Також в драмі Лоурі зіграють лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Світова прем'єра фільму «Зелений лицар» відбудеться у травні.

17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

13 вересня 2019,  20:07 | Новини серіалів

Закохуємося разом з Енн Гетевей, Софією Бутеллою, Тіною Фей, Девом Пателем, Енді Гарсіа та Ендрю Скоттом в новій романтичній антології «Modern Love».

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання»), над яким працює режисер відомих мелодрам «Одного разу» й «Почати знову» Джон Карні, покаже 8 реальних романтичних історій, які трапилися в Нью-Йорку: від перших знайомств до спроб подружжя повернути у свої стосунки згаслий вогник.

Влаштувати собі романтичний вечір в компанії улюблених акторів та міста, що ніколи не спить, ви зможете 18 жовтня, коли весь серіал стане доступний до перегляду на стримінговому сервісі Prime Video.

1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.