Оновлення, в яких згадується Едді Марсан

8 грудня 2017,  02:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк і номінант на «Золотий глобус» Даніель Брюль грають терористів в першому трейлері кримінальної драми «7 днів в Ентеббе».

Фільм, заснований на реальних подіях, розповість історію, що сталася в 1976 році. Чотири терориста захоплюють літак, який летить з Ізраїлю в Париж, беруть його пасажирів в заручники і змушують приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі. Компанію Пайк і Брюлю тут складуть Едді Марсан, Бен Шнетцер і Дені Меноше.

У світовий прокат нова картина режисера Жозе ПадільїРобоКоп», «Нарко») вийде 9 березня 2018 року.

30 серпня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку Пітера Ландесмана «Скандал „Вотергейт“» номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон втілює заступника директора ФБР Марка Фелта, який 30 років зберігав секрети уряду США. І коли за кілька місяців до переобрання Річарда Ніксона в штаб демократів вломилися 5 людей, щоб встановити там прослушку і сфотографувати внутрішні документи, скандал був неминучий, але Ніксон усіма способами став гальмувати розслідування. Так на світ з'явився інформатор «Глибока глотка», яким був Фелт.

Компанію Нісону тут складають Дайан Лейн, Майкл С. Холл, Кейт Волш, Айк Барінхолц, Едді Марсан, Майка Монро та Брюс Грінвуд.

15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.

13 липня 2017,  18:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені. П'ятий фрагмент шпигунського екшену «Атомна блондинка» показує побитих Шарліз Терон і Едді Марсана, які тікають від погоні на поліцейській машині під пісню «I Ran». Вони мчать по вулицях Берліна, по ходу справи відстрілюючись від найманих вбивць. Але чи вдасться їм обом вийти з цієї ситуації живими? По духу епізод нагадав погоню з «Ідентифікації Борна».

Попередні фрагменти фільму Девіда Літча дивіться тут. Днями була представлена фічуретка, яка розповіла про тренування Терон для цієї ролі.