Новини фільмів, в яких згадується Джон Бернтал

6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Читати далі...
30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
30 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер драматичного фільму «В'єна і примари», який сюжетом і атмосферою нагадує культову оскароносну стрічку Кемерона Кроу «Майже знаменитий».

Читати далі...
28 квітня 2020,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати-режисери Ентоні та Джо Руссо придумали несподіване, але дуже смішне закулісне камео для Карателя в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення».

Читати далі...
16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

23 червня 2019,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Твен і його подорожі американськими просторами відпочивають. Дивимося офіційний трейлер драматичного фільму «Сокіл з арахісової пасти», в якому знялися Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон, Джон Бернтал і Брюс Дерн.

Пригодницька драма Тайлера Нілсона і Майка Шварца розповість про Зака (Зак Готтзаген), молодого чоловіка з синдромом Дауна, який тікає з інтернату, щоб вступити до професійної школи реслінга свого ідола (Томас Гейден Черч). По дорозі до мрії він зустрічає дрібного злочинця у бігах Тайлера (Шайа ЛаБаф), який несподівано стає його тренером і другом. Разом вони подорожують по річці, ловлять рибу, п'ють віскі, шукають Бога і переконують добру робітницю інтернату Елеонору (Дакота Джонсон), яка повинна повернути Зака назад, приєднатися до них.

В американський прокат фільм «Сокіл з арахісової пасти», який весною отримав приз на кінофестивалі SXSW, вийде у серпні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Під час фіналу чемпіонату NBA був показаний новий трейлер спортивного байопіку «Аутсайдери», в якому зіграють Метт Деймон, Крістіан Бейл і Джон Бернтал.

Спортивна драма від режисера «Логана» Джеймса Менголда розповість про протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які у 1966 році змагаються за першість в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, боси Ford наймають конструктора Керролла Шелбі (Деймон) і британського гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар. І на це у них є всього 90 днів.

На початку місяця також вийшов перший український трейлер фільму «Аутсайдери», який повідомив, що українські глядачі зможуть побачити його на великому екрані з 14 листопада.

28 травня 2019,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр нової біографічної драми «Аутсайдери», головні ролі в якій виконають лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.

4 червня 2018,  18:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Віола Девіс збирає банду в першому трейлері трилера «Вдови», який зняв режисер «12 років рабства» Стів МакКвін.

«Вдови» розкажуть історію чотирьох жінок, у яких немає нічого спільного, крім великого боргу, який їм залишили їх мертві чоловіки-злочинці. Одна з вдів Вероніка (Девіс), натерпівшись погроз від тих, кому заборгував її чоловік, вирішує, що з неї вистачить, і разом з колегами по нещастю Ліндою (зірка «Форсажу» Мішель Родрігес), Еліс (зірка «Вартових Галактики 2» Елізабет Дебікі) та Белль (Синтія Еріво з серіалу «Містер Селфрідж») бере долю в свої руки.

Українська прем'єра «Вдів», де також зіграють Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Джон Бернтал і Деніел Калуя, відбудеться в листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.