Едуард ФернандезEduard Fernández

Едуард Фернандез / Eduard Fernández
Народився 25 серпня 1964
50%
0
50%
0

Фільмографія

Під час війни (2019) ... José Millán-Astray
Кримінал (2019) ... актор
Усі знають (2018) ... Fernando
Ідеальні незнайомці (2017) ... Alfonso
La zona (2017) ... Héctor
1898. Останні на Філіппінах (2016) ... Capitán Enrique de las Morenas
El hombre de las mil caras (2016) ... Francisco Paesa
La noche que mi madre mató a mi padre (2016) ... Ángel
Трумен (2015) ... Luis
Sara a la fuga (2015) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...