Фільмографія Джессіки Ортіз

Фільмографія: Актриса
Пожежна частина 19 (2018)
Station 19
Andy Herrera
Ульотні дівчатка (2017)
Girls Trip
Jaina Lee Ortiz
Стрілок (2016)
Shooter
Angela Tio
Роузвуд (2015)
Rosewood
Det. Annalise Villa
Після (2014)
The After
Marly
Laid Out (2013)
Daniela
Misfire (2012)
Isis
Son of a Pitch (2011)
(2 эпизода)
Королеви крику (2008)
Scream Queens
грає себе
High Voltage (2008)
Dancer ...У титрах Jessica Ortiz
Анатомія Грей (2005)
Grey's Anatomy
Andy Herrera
Sad Spanish Song (2004)
Spanish Rice ...У титрах Jessica Ortiz
Джиммі Кіммел в прямому ефірі (2003)
Jimmy Kimmel Live!
грає себе
Доброго ранку, Америка (1975)
Good Morning America
грає себе