Новини, в яких згадується Ельза Патакі

2 листопада 2022,  23:46 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський актор та володар премії «Оскар» Рассел Кроу збирає друзів на партію гри в покер, що швидко приймає небезпечний оборот, у трейлері напруженого трилера «Покерфейс», де він також виступає режисером.

Читати далі...
19 жовтня 2022,  19:26 | Новини фільмів

Представляємо перший кадр майбутнього кримінального трилера «Покерфейс» («Poker Face»), головну роль в якому зіграє володар премії «Оскар» Рассел Кроу.

Читати далі...
29 червня 2022,  15:45 | Новини фільмів

Після світової прем'єри нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», що відбулася у Лос-Анджелесі 23 червня, виконавець головної ролі Кріс Гемсворт вирушив на свою батьківщину, в Австралію, де представив кіно разом із режисером Тайкою Вайтіті. І взяв на прем'єру свою родину.

Читати далі...
28 грудня 2020,  16:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня сім'я Кріса Гемсворта та Ельзи Патакі відзначала не тільки католицьке Різдво, а й річницю їхнього шлюбу. Актори одружені вже 10 років, на честь чого Гемсворт поділився в соцмережах зворушливими фото з чарівною дружиною.

Читати далі...
15 травня 2020,  14:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські зірки відкривають під час карантину в собі нові таланти, а також знаходять нові незвичайні хобі. Наприклад, зірка супергеройського екшену «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт тепер є бджолярем.

Читати далі...
15 березня 2019,  20:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні промо-туру блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт відправився в невелику відпустку з дружиною Ельзою Патакі на австралійський острів Роттнест, де вони зустріли «найщасливіших тварин у світі» квок.

Читати далі...
18 грудня 2018,  09:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося сексуальний і загадковий трейлер кримінальної фентезі-драми «Країна припливів», першого австралійського серіалу від Netflix.

Події серіалу «Країна припливів» розвиваються в прибережному містечку Орфелін Бей, куди повертається колишня злочинниця Каліопа «Кал» МакТір (Шарлотта Бест). Коли тіло місцевого рибака виносить на берег, дівчина починає своє власне розслідування і дізнається про те, що місто заселили небезпечні напівсирени-напівлюди, королевою яких називає себе Адріелль Катберт (Ельза Патакі з «Форсажу 5»).

Прем'єра 1 сезону фентезі «Країна припливів» відбулася 14 грудня.

12 серпня 2018,  15:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Згадавши учора, що у його друга Кріса Гемсворта день народження, Двейн Джонсон зупинив своє тренування, вимкнув музику і записав йому миле відеопривітання.

Замість традиційної пісні «Happy Birthday to You» він заспівав жартівливу пісню «З днем народження, Тор», в якій назвав Гемсворта «австралійським казановою» та «найвеличнішим Крісом... після ЕвансаПайна і Претта». Після чого Скеля відправив у бік іменинника багато любові і сказав, що з нетерпінням чекає, коли вони попрацюють разом.

Відео оцінив Джош Бролін і сам Гемсворт, який подякував колезі й написав, що пісня у Джонсона вийшла «майже так само добре, як у Леона Бріджеса», і «набагато краще, ніж у Броліна».

Джонсон і Гемсворт ще не знімалися разом, але Скеля добре з ним знайомий, оскільки зіграв у «Форсажах» з його дружиною Ельзою Патакі.

27 липня 2018,  01:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Кріс Гемсворт продовжує демонструвати свій танцювальний талант у соцмережах.

У день народження своєї дружини Ельзи Патакі, який відбувся 18 липня, Гемсворт поділився в Instagram веселим відео, де вони удвох на тлі зелених гір танцюють сальсу під хіт минулого літа «Despacito». В описі до відео актор зазначив, що він «подарував своїй дружині на день народження танцювальний урок», і зізнався, що йому теж не завадив би професійний урок сальси.

Дивіться відео, де Гемсворт запалює під пісню «Wrecking Ball» у виконанні нареченої свого брата Ліама Майлі Сайрус.

20 січня 2018,  01:51 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт зіграв з ведучим «Нічного шоу» Джиммі Феллоном в гру «Співпадіння!», яка їх дуже зблизила.

Сенс гри полягає в тому, щоб гравці одночасно говорили першу асоціацію на задану тему і щоб якомога більше їх асоціацій співпало. Щоб встановити ментальний зв'язок один з одним, Гемсворт і Феллон наділи спеціальну подвійну рукавичку. А потім актор запропонував цілуватися крізь свої руки кожен раз, коли їх асоціації збігаються, порівнявши цю ситуацію зі шлюбом.

Зараз Гемсворт зайнятий промо-туром військового бойовика «Кавалерія», де знявся разом з дружиною Ельзою Патакі.

15 грудня 2017,  00:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер історичного бойовика «Кавалерія», головну роль в якому грає зірка блокбастера «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт.

«Кавалерія» розповість історію першої команди спецназу США, яка прибула ​​до Афганістану після терактів 11 вересня. Верхи на конях ці хоробрі 12 солдат відправляються битися з талібами, які засіли в горах і значно переважають їх за чисельністю. Компанію Гемсворту тут складають Майкл Шеннон, Майкл Пенья і Треванте Родес, а дружину головного героя героя втілює зірка франшизи «Форсаж» Ельза Патакі, справжня дружина Гемсворта.

У світовий прокат фільм Ніколая Фьюлсі виходить 18 січня. У графіку українських прем'єр від Warner Bros. він поки відсутній.

20 жовтня 2017,  01:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася дебютним трейлером військової драми «Кавалерія», в якій знялися Кріс Гемсворт, Майкл Шеннон, Майкл Пенья, Треванте Родес та Роб Ріггл. Це історія 12 солдатів, які вирушили до Афганістану після терактів 11 вересня, щоб боротися з талібами. Там вони потрапляють в засідку, і щоб вибратися з оточення ворога, їм доводиться згадати свої призабуті навички верхової їзди.

Дружину героя Гемсворта тут втілює реальна дружина актора Ельза Патакі, яку ви можете знати завдяки франшизі «Форсаж». Режисером «Кавалерії» виступає Ніколай Фьюлсі.

26 лютого 2017,  17:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Хемсворт поділився своїми враженнями від спільної роботи з дружиною Ельзою Патакі над воєнною драмою «Кавалеристи».

Читати далі...