Ельза ПатакіElsa Pataky

Ельза Патакі / Elsa Pataky
Повне ім'я: Elsa Lafuente Medianu
Народилася 18 липня 1976; Мадрид, Іспанія
Зріст: 161 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ельзи Патакі

Країна припливів (2018) ... Adrielle Cuthbert
Asesinato en el Hormiguero Express (2018) ... Elsa Pataky
Gioseppo Woman: Spy Games (2018) ... Spy
12 Сильних (2018) ... Jean Nelson
Форсаж 8 (2017) ... актриса
Elsa Pataky: A Nice Day (2017) ... актриса
Велика втеча (2016) ... Maddie
Форсаж 7 (2015) ... Elena
Вино літа (2013) ... Veronica, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ельзи Патакі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ельзи Патакі

Написати коментар...
Написати коментар...