Новини, в яких згадується Хлоя Бріджес

22 квітня 2019,  20:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вся магія опиняється під загрозою в 19 серії 1 сезону фентезійної драми «Зачаровані», яка розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Відьма Фіона (Леа Пайпс) вдосталь настраждалася у своєму житті через магію і тепер хоче знищити її всю. Джада (Алейз Шеннон) попереджає Мел (Мелоні Діас), що вона є такою ж сильною, як і вони з сестрами. Гаррі (Руперт Еванс) намагається переконати Фіону звернутися до сестер по допомогу, але вона не бажає укладати союзи. Мейсі (Мадлен Манток), Меггі (Сара Джеффері) та Мел працюють разом зі своїм новим янголом-охоронцем Тессою (Хлоя Бріджес), щоб зупинити Фіону.

Серія отримала назву «Power of Four» («Сила Чотирьох»), зняв її режисер Стюарт Гіллард, а на екрани вона прибуде 29 квітня за українським часом.

6 квітня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 6 портретних постерів з основними героїнями і героями фентезійного серіалу «Зачаровані», який розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Читати далі...
2 квітня 2019,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сестри отримують нового янгола-охоронця в промо-ролику 18 серії 1 сезону фентезійної драми «Зачаровані», яка знову йде на тритижневі канікули.

Старійшини відправили до Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) нового охоронця, яку звуть Тесса (Хлоя Бріджес). У промо-ролику вона заявляє, що зовсім не схожа на Гаррі (Руперт Еванс) і не збирається втішати їх душевними розмовами, та зазначає, що вони слабкі відьми. Але Тесса підготує їх до майбутніх битв.

Серія «The Replacement» («Заміна») прибуде 22 квітня за українським часом.

Схожа серія в оригінальних «Зачарованих» називалася «Blinded by the Whitelighter» («Засліплені охоронцем»), і в ній сестри Холлівелл тренувалися з янгелом-охоронцем на ім'я Наталі.