Оновлення, в яких згадується Метт Сміт

27 листопада 2017,  15:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Сміт повертається в образі принца Філіпа в четвертому трейлері 2 сезону хітової драми «Корона».

Трейлер показує дитинство Філіпа, коли він був «просто Філіпом»; його подорожі, де він відпустив бороду; і стосунки зі своєю дружиною, королевою Єлизаветою II (Клер Фой), з якої він прожив вже 10 років. Філіп каже, що є два типи людей: одні, яких всі вважають тими, кому можна довіряти, а потім вони виявляються слабкими і зраджують; та другі, які є дуже складними за характером людьми, але після перевірки часом виявляються найнадійнішими. Саме до останніх Філіп відносить себе і називає королеву «своєю [головною] роботою».

Всі серії 2 сезону «Корони» стануть доступні до перегляду на Netflix з 8 грудня.

22 листопада 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Кірбі сяє в образі принцеси Маргарет в новому трейлері 2 сезону історичної драми «Корона».

У майбутніх серіях монархію чекають непрості часи, і поки королева Єлизавета II (Клер Фой) прагне вершити історію, а не сидіти склавши руки, її сестра принцеса Маргарет починає бунтувати, оскільки королева змусила Маргарет розлучитися з її коханим Пітером Таунсендом (Бен Майлз). Щоб помститися, принцеса вирішує закрутити роман з фотографом Ентоні Армстронгом-Джонсом (Меттью Гуд), і, як натякає даний трейлер, у нього є темний секрет.

Прем'єра 2 сезону «Корони», де також повернеться Метт Сміт в ролі принца Філіпа, відбудеться 8 грудня.

10 серпня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Корона», що отримав в цьому році 2 «Золотих глобуса» і 2 премії BAFTA. У ньому Клер Фой та Метт Сміт повертаються в образах королеви Великої Британії Єлизавети II та її чоловіка принца Філіпа, у яких виникають суперечності. Також відео представляє зірку «Декстера» Майкла С. Холла в образі президента США Джона Ф. Кеннеді.

Прем'єра нових 10 серій серіалу, де з'являться Ванесса Кірбі й Меттью Гуд, відбудеться 8 грудня.

5 жовтня 2016,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер історичного міні-серіалу «Корона» представляє молоду королеву Єлизавету II, яка в 21 рік виходить заміж за принца Філіпа, а в 25 стає на чолі найвідомішої в світі монархії, що виявляється серйозним випробуванням для неї та її особистого життя.

Головну героїню і її чоловіка втілюють тут Клер Фой і Метт Сміт, а в образі Вінстона Черчілля на екрані з'явиться Джон Літгоу.

20 листопада 2015,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем новый взгляд на Элизабет Беннет и мистера Дарси, сражающихся с восставшими мертвецами на постере фильма «Гордость и предубеждение и зомби».

Читати далі...