Новини фільмів, в яких згадується Метт Сміт

1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...
8 грудня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в рамках конвенції Tokyo Comic Con, яка проходила в Японії, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Морбіус», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Джаред Лето.

Читати далі...
4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Читати далі...
13 січня 2020,  20:24 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з темним вампіром-антигероєм у втіленні Джареда Лєто? Тоді швидше вмикайте атмосферний тизер-трейлер нового супергеройського фільму «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel.

Фільм режисера Даніеля Еспіноси покаже, як лауреат премії «Оскар» перевтілиться у загадкового вампіра Морбіуса з коміксів Marvel. Коли відомий вчений-біохімік Майкл Морбіус намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, він наважується на ризикований експеримент і в результаті заражає себе вампіризмом. Але чи зможе він після себе контролювати, чи ж повністю перетвориться на монстра?

Разом із Лєто в новому спільному проекті від Sony і Marvel зіграють Джаред Гарріс, Адріа Архона, Тайріз Гібсон та Метт Сміт. Побачити «Морбіуса» на великому екрані ми зможемо влітку, з 30 липня.

7 серпня 2019,  23:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов офіційний український трейлер біографічного трилера «Державні таємниці», в якому знялися відомі британські актори Кіра Найтлі, Метт Сміт, Метт'ю Гуд та Рейф Файнс.

Фільм Гевіна Худа розповість реальну сторію інформаторки Кетрін Ган (Найтлі), яка повідомила репортеру Мартіну Брайту (Сміт) про нелегальну шпигунську операцію Агентства національної безпеки, метою якої було змусити Раду Безпеки ООН санкціонувати вторгнення США до Іраку в 2003 році.

Українська прем'єра фільму «Державні таємниці» відбудеться 19 вересня.

А якщо ви вже скучили за Найтлі, то завтра, 8 серпня, в український прокат виходить романтична антологія «Берлін, я люблю тебе», де вона з'явиться в одній з короткометражних історій.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
15 червня 2019,  21:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі розкриває брехню уряду в дебютному трейлері біографічної драми «Держтаємниця».

Напередодні вторгнення в Ірак у 2003 році перекладач британської розвідки Кетрін Ган (Кіра Найтлі) зливає репортеру Мартіну Брайту (Метт Сміт) засекречену інформацію про нелегальну шпигунську операцію АНБ, чиєю метою було змусити Раду Безпеки ООН санкціонувати вторгнення. Після витоку інформації життя, свобода та шлюб Кетрін опиняються під загрозою. Щоб перемогти систему, вона повинна продовжити свою боротьбу за те, у що вона вірить.

У світовий прокат фільм Гевіна Худа, де також зіграли відомі британські актори Меттью Гуд, Рейф Файнс, Індіра Варма та Ріс Іванс, вийде у серпні.

15 червня 2019,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой представила ретро-образ, в якому вона з'явиться в драматичному трилері «Минулої ночі в Сохо» від культового режисера Едгара Райта.

Читати далі...
19 квітня 2019,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі опиняється в центрі уваги ЗМІ на першому кадрі біографічної драми «Держтаємниця», чия світова прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

Читати далі...
6 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто поділився першими фотографіями зі зйомок супергеройського фільму Даніеля Еспіноси «Морбіус, живий вампір», де він виконує титульну роль.

Читати далі...
18 березня 2019,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройських фільмів «Месники: Завершення» і «Шазам!», діснеївського мюзиклу «Аладдін», фентезійного екшену «Хеллбой» та новий трейлер без цензури 5 сезону серіалу «Ґотем», який показує народження Бейна.

Читати далі...
16 березня 2019,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт перевтілився в сумно відомого серійного вбивцю Чарльза Менсона в біографічній драмі «Так сказав Чарлі».

Картина «Так сказав Чарлі» («Charlie Says») розповість про трьох молодих жінок, яких засудили до смерті у справі Менсона. Коли смертна кара була скасована, їхній вирок став довічним ув'язненням. До них відправили молоду аспірантку, щоб вона їх вчила, і через її сприйняття фільм буде слідувати за тим, як ув'язнені змінюються, усвідомлюючи свої жахливі злочини.

Одну з цих жінок втілить Ханна Мюррей з хітового серіалу «Гра престолів».

Світова прем'єра фільму Мері ГерронВона ж Грейс», «Костянтин», «Послідовники») відбулася у вересні 2018 року в рамках Венеціанського кінофестивалю. В американський прокат байопік «Так сказав Чарлі» вийде у травні.

16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...
18 грудня 2018,  04:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Доктор Хто» і «Корона» Метт Сміт перевтілюється у скандального фотографа Роберта Мепплторпа в трейлері біографічної картини «Мепплторп».

«Мепплторп» повідає історію життя американського фотографа Роберта Мепплторпа з його сходження до слави в 1970-х роках до його передчасної смерті у 1989-му році. Фільм покаже його занурення в богемне життя Нью-Йорка разом з панк-рокершою Патті Сміт (Маріанн Рендон), з якої Роберт оселився в знаменитому готелі «Челсі», де і почав фотографувати його пожильців та своїх нових друзів, включаючи шанувальників BDSM. Трейлер також показує, що байопік не соромиться нетрадиційної орієнтації головного героя і покаже його близькі стосунки з іншими чоловіками.

Цього року фільм Онді Тімонер був представлений на кінофестивалях в США, Польщі та Швеції. Поки невідомо, коли він вийде у світовий прокат.