Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Пол ГрінграссPaul Greengrass

Пол Грінграсс / Paul Greengrass
Народився 13 серпня 1955
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Новини з усього світу (2020) ... режисер, сценарист
22 липня (2018) ... режисер, продюсер, сценарист
Джейсон Борн (2016) ... режисер, продюсер, сценарист
Капітан Філліпс (2013) ... режисер
Не брати живим (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...