Новини фільмів, в яких згадується Стів Бушемі

1 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер комедійного фільму від Netflix «Гелловін Г'юбі» був зроблений в дусі трейлерів старих фільмів жахів і показує, як Адам Сендлер самовіддано захищає своє містечко від монстрів за допомогою... ракетки для настільного тенісу.

Читати далі...
10 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер продовжує свою співпрацю з платформою Netflix, де через місяць відбудеться прем'єра його нової сімейної комедії «Гелловін Г'юбі».

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
2 лютого 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер і Кріс Рок відправляються в спільну поїздку в тизер-трейлері своєї нової комедії «Тиждень до...».

Це історія про двох батьків, чиї дорослі діти вирішили одружитися. За тиждень до весілля майбутні свати вирішують об'єднатися, щоб все пройшло на вищому рівні. Але знайомство двох сімей обертається купою непередбачуваних моментів, які загрожують зіпсувати весілля.

Режисером комедії виступає сценарист «Не жартуйте з Зоханом!» Роберт Шмігель.

Прем'єра фільму «Тиждень до...», де також зіграє Стів Бушемі, відбудеться 27 квітня на сайті Netflix.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.