Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Гюнтер Марія ХалмерGünther Maria Halmer

Гюнтер Марія Халмер / Günther Maria Halmer
Народився 5 січня 1943
Зріст: 184 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Max und die wilde 7 (2020) ... Forscher Kilian / die Wilde 7
Enkel für Anfänger (2020) ... актор
Schmucklos (2019) ... Franz Pfeffer
Grüß Gott, Persien (2018) ... Achim
Поліцейський і дівчина (2018) ... Dr. Walter Nachtheim
Sommerhäuser (2017) ... Erich
Wir lieben das Leben (2017) ... Max Kowalke
Prinzessin Maleen (2015) ... Fürst Theodor
Сімейне торжество (2015) ... актор
Tief durchatmen, die Familie kommt (2015) ... Edgar Schultze

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...