Еді ФалькоEdie Falco

Еді Фалько / Edie Falco
Народилася 5 липня 1963
Зріст: 165 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Земля стійких звичок (2018) ... Helene Harris
Гадючник (2018) ... Charlotte
The 2000s (2018) ... Actor, Nurse Jackie
Закон і порядок: Справжній злочин (2017) ... Leslie Abramson
Я люблю тебе, татусю (2017) ... актриса
Навиворіт (2017) ... Carol
Меган Ліві (2017) ... актриса
Телефонна лінія (2017) ... актриса
Комік (2016) ... Miller
Хорас і Піт (2016) ... Sylvia

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...