Новини кастінгу, в яких згадується Нумі Рапас

2 лютого 2016,  13:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Долгое время Нуми Рапас была одной из двух актеров, которые должны были вернуться к своим ролям в сиквеле «Прометея», но Ридли Скотт сообщил, что этого не произойдет.

Читати далі...
14 вересня 2015,  10:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Ридли Скотт подтвердил, что в сиквеле «Прометей 2» вернется андроид Дэвид в исполнении Майкла Фассбендера.

Читати далі...
3 червня 2015,  15:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Чикліс зіграє разом з Нумі Рапас у науково-фантастичному трилері «Rupture» («Розрив»).

Рапас зіграє головну героїню «Розриву», матір-одиначку, яку викрадає таємна організація і тримає в полоні у своїй лабораторії. Чикліс стане тією людиною, яка керує цим викраденням. За сюжетом його герой повинен буде катувати головну героїню. Він також може бути єдиним ключем до того, щоб дізнатися, де знаходиться її син.

Режисером і сценаристом трилера виступає Стівен Шейнберг, який зняв «Секретарку» з Меггі Джилленхол і «Хутро: Уявний портрет Діани Арбус» з Ніколь Кідман.

Продюсером фільму стане Ендрю Лазар («Американський снайпер»).

Нещодавно Рапас з'явилася в скандальному «Номері 44», який був знятий з українського прокату. У наступному році вона повернеться у «Прометеї 2», зіграє з Орландо Блумом в екшені «Розкрита» і, згідно з чутками, може стати головною героїнею трилера «Ціна».

Чикліс же після своєї найвідомішої ролі супергероя Істота в «Фантастичній четвірці» і її сіквелі найчастіше з'являється на малому екрані. Він зіграв у двох останніх серіях фінального сезону «Синів анархії» і грав постійного персонажа в 4 сезоні «Американської історії жахів».