Мэри ЗофрисMary Zophres

50%
0
50%
0

Фільмографія

Вавилон (2022) ... художник (по костюмам)
Трагедія Макбета (2021) ... художник (по костюмам)
Антебеллум (2020) ... художник (по костюмам)
Балада Бастера Скраггса  (2018) ... художник (по костюмам)
Перша людина (2018) ... художник (по костюмам)
Битва статей (2017) ... художник (по костюмам)
Ла-Ла Ленд (2016) ... художник (по костюмам)
Аве, Цезар! (2016) ... художник (по костюмам)
Інтерстеллар (2014) ... художник (по костюмам)
Мисливці на гангстерів (2013) ... художник (по костюмам)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...