Рецензії, в яких згадується Адам Драйвер

Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аннетт»
Фантасмагоричний вальс під час шторму
27 вересня 2021,  22:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикли найчастіше асоціюються у нас з чимось яскравим і святковим – грандіозні музичні номери, грандіозні костюми, грандіозні декорації або локації, усе в найкращих традиціях Голівуду. Але не святом єдиним, так би мовити. Наприклад, чого тільки вартує похмурий, готичний мюзикл про криваву помсту «Свіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт» Тіма Бертона, а тепер свій незвичайний внесок в піджанр мюзиклу-від-якого-деколи-стає-не-по-собі вирішив внести і скандальний Леос Каракс, сховавши розпачливу історію трагічного кохання під милим ім'ям «Аннетт».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»
Безслізне прощання з легендарною сагою
18 грудня 2019,  19:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту прем'єри фільму «Зоряні війни: Нова надія» світ наукової фантастики і кінематографа змінився назавжди. І ось через 42 роки на великі екрани виходить дев'ятий епізод франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який обіцяє завершити історію Люка та Леї Скайвокерів і показати велику битву Добра зі Злом, яка вирішить долю далекої-далекої галактики. І ця доля залежить тепер від колишньої сміттярки Рей, яка стала могутнім джедаєм, і Кайло Рена, онука Дарта Вейдера, який мріє правити усією галактикою...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чоловік, який вбив Дон Кіхота»
Лицарська трагікомедія Террі Гілліама
6 вересня 2018,  04:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто не знає захисника пригноблених і рятівника прекрасних дам Дон Кіхота Ламанчського? Верхи на своєму вірному Росинанті і в компанії зброєносця Санчо Панси він скаче в пошуках нових подвигів, які збирається зробити в ім'я своєї коханої Дульсінеї. Та чи зміг би він вижити в жорстокому та цинічному 21 столітті? Це питання і ставить великий фантазер Террі Гілліам у своїй багатостраждальній картині «Чоловік, який вбив Дон Кіхота».

Читати далі...