Ума ТурманUma Thurman

Ума Турман / Uma Thurman
Повне ім'я: Uma Karuna Thurman
Народилася 29 квітня 1970
Зріст: 183 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Уми Турман

Війна з дідусем (2020) ... Sally
Покої (2019) ... Nancy Lefevre
Далі по коридору (2018) ... Madame Duret
Завзяті шахраї (2018) ... Harriet Fox
Дім, який побудував Джек (2018) ... Lady 1
Типу моя дружина (2017) ... Lenny Cohen
The Naked Babes of Batman (2016) ... #4 - Dangerous Liaisons (1988)
Superheroes Who Have Been Nude (2016) ... #9 - Dangerous Liaisons (1988)
Шеф Адам Джонс (2015) ... Simone Forth
Ляпас (2015) ... Anouk

Біографія Уми Турман

Ума Каруна Турман народилася 29 квітня 1970 року в Бостоні в сім'ї професора Колумбійського університету, фахівця з східних релігій і у минулому буддійського ченця Роберта Турмана, а її мати Ніна (в дівоцтві фон Шлеебрюгге), найвідоміша шведська модель свого часу, нині психотерапевт по професії, колись недовгий час була одружена з Тімоті Лірі, гуру психоделіки.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Уми Турман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Уми Турман

Написати коментар...
Написати коментар...