Новини фільмів, в яких згадується Марк Дюпліс

17 квітня 2018,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маккензі Девіс називає Шарліз Терон «чудовою мамою» в дебютному фрагменті драматичної комедії Джейсона Райтмана «Таллі».

Терон втілює матір трьох дітей, включаючи новонародженого малюка, яка дуже стомлюється на цій «цілодобовій роботі». Одного разу брат (Марк Дюпласс) підносить їй незвичайний подарунок у вигляді няні на ніч Таллі (Девіс). Спершу головна героїня з обережністю ставиться до цієї екстравагантної дівчини, проте, як показує даний фрагмент, з часом вони стають дуже близькими і заводять відверті розмови.

Дивіться також другий трейлер фільму «Таллі». У кіно з 24 травня.

12 березня 2018,  12:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер драматичної комедії «Таллі» з лауреаткою «Оскара» Шарліз Терон у головній ролі.

У новій картині від режисера «Джуно» Джейсона Райтмана Терон втілює багатодітну матір Марло, чиє життя складається з кругообігу пелюшок, годування й дитячих криків. Помітивши, як їй важко, брат Марло Крейг (Марк Дюпласс) підносить їй оригінальний подарунок — нічну няню, яка наглядатиме за дітьми, щоб батьки змогли виспатися. Спершу Марло не в захваті від цієї ідеї, але коли її нерви опиняються на межі, вона погоджується впустити в своє життя няню Таллі (Маккензі Девіс), яка стає її рятівницею.

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Таллі», який написала володарка «Оскара» Діабло Коуді, в кінотеатрах з 24 травня.