Новини фільмів, в яких згадується Г'ю Грант

14 квітня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures планує зняти четверту частину пригод знаменитої Бріджит Джонс, яку знову втілить лавреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер. І цей фільм отримав назву «Bridget Jones: Mad About the Boy»

Читати далі...
11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
23 березня 2023,  12:57 | Новини фільмів

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Читати далі...
21 липня 2022,  23:59 | Новини фільмів

Зірка «Стартрека» Кріс Пайн очолює команду безстрашних злодіїв у першому трейлері пригодницького фентезі «Підземелля і дракони», який був представлений у четвер у рамках конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
3 жовтня 2019,  17:18 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі переїжджає до Великої Британії і стає там королем маріхуанної імперії в офіційному трейлері нового фільму Гая Річі «Джентльмени».

«Джентльмени» (або «Хлопці-аристократи») покажуть небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона (МакКонахі), який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Українська прем'єра фільму «Джентльмени», де компанію МакКонахі складають британські актори Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, відбудеться у 2020 році.

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Читати далі...
6 травня 2018,  22:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український трейлер супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», свіжі трейлери до повнометражних картин «Робін Гуд: Початок», «Юні титани, вперед!» та «Суперсімейка 2», а також інтригуючі трейлери до серіалів «Готем», «Патрік Мелроуз» та «Гострі предмети».

Читати далі...
28 грудня 2017,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий трейлер сімейної картини «Пригоди Паддінгтона 2», який показує зворушливого Паддінгтона в дитинстві.

Паддінгтон (Бен Вішоу) знайшов свою нову сім'ю в особі Браунів, але сумує за тіткою Люсі (Імелда Стонтон), яка залишилася в далекому Перу. На її 100-й день народження ведмедик хоче подарувати тітці антикварну книжку-розкладачку з видами Лондона, але вночі підступний лиходій Г'ю Гранта викрадає книжку з лавки містера Грубера (Джим Бродбент), і Паддінгтон відправляється ловити злочинця.

Дивимося, як Г'ю Грант знайомиться з Паддінгтоном у фрагменті «Пригоди Паддінгтона 2». У кіно з 18 січня.

20 грудня 2017,  03:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» відправляє ведмедика на ярмарок з атракціонами та Г'ю Грантом.

Грант втілює колись популярного і дуже самозакоханого актора Фенікса Б'юкенена, який, як заявляє місіс Берд (Джулі Волтерс), а потім підхоплює і Паддінгтон (Бен Вішоу), тепер скотився до того, що рекламує собачий корм.

За сюжетом сиквела персонаж Гранта є майстром перевтілення і знатно зіпсує репутацію Паддінгтона.

Дивимося, як Паддінгтон приміряє різні професії в ТБ-ролику «Пригоди Паддінгтона 2». У кіно з 18 січня.

11 січня 2017,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Флоренс Фостер Джекинс» Х'ю Грант дав забавний опис цього музичного байопіку.

Читати далі...