Костас МенділорCostas Mandylor

Костас Менділор / Costas Mandylor
Народився 3 вересня 1962; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Костаса Менділора

Someone Dies Tonight (2021) ... Emil
Зоряний рубіж (2021) ... Marcus Bleck, Ltg. Tieve
Heartlight (2021) ... Detective Wren
Trail Blazers (2021) ... Jasper
Вполювати свідка (2020) ... Agent Cole Bennett
C.L.E.A.N. (2020) ... Dr. Sutter
Out for Vengeance (2019) ... Alonzo Gurski
The Trouble (2018) ... Neil
In Like Flynn (2018) ... Vassilis
Відео з участю Костаса Менділора
Зображення Костаса Менділора

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Костаса Менділора. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Костаса Менділора

Написати коментар...
Написати коментар...
*}