Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Гарет ЕдвардсGareth Edwards

Гарет Едвардс / Gareth Edwards
Народився 1 червня 1975; Нанітон, Велика Британія
50%
0
50%
0

Фільмографія Гарета Едвардса

Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Resistance Trench Soldier
Rogue One: Digital Storytelling (2017) ... Self
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... режисер
Монстри 2: Темний континент (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ґодзілла (2014) ... режисер
Монстри (2010) ... режисер, сценарист, оператор, художник (постановщик)
Factory Farmed (2008) ... режисер
Відео з участю Гарета Едвардса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гарета Едвардса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гарета Едвардса

Написати коментар...
Написати коментар...