Саймон Селлан ДжоунсSimon Cellan Jones

50%
0
50%
0

Фільмографія

Роки (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Стрілок (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Простір (2015) ... режисер
Джессіка Джонс (2015) ... режисер
Футболісти (2015) ... режисер
Родовід (2015) ... режисер
Манхеттен (2014) ... режисер
Влада в нічному місті (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...