Джон КапелосJohn Kapelos

Джон Капелос / John Kapelos
Народився 8 березня 1956
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Кроссворды и расследования: Абратрупабра (2020) ... Chief O'Connor
Crossword Mysteries (2019) ... Chief O'Connor
Таємниці кросвордів: Смертельна загадка (2019) ... Chief O'Connor
Академія «Амбрелла» (2019) ... Jack Ruby
Tellers (2019) ... Craig
Love Shot (2018) ... Tony
Єдиноріг (2018) ... Louis
Форма води (2017) ... Mr. Arzoumanian
Blood Type (2017) ... ER Police Officer Lewis
Поразка в першому раунді (2016) ... Sonny
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...