Оновлення, в яких згадується Денні ДеВіто

13 червня 2018,  12:47 | Оновлення

Вийшов перший український тизер-трейлер нового фільму Тіма Бертона «Дамбо» з Денні ДеВіто, Євою Грін, Коліном Фарреллом та Майклом Кітоном у головних ролях.

Фільм заснований на одноіменному мультфільмі 1941 року про циркового слоненя, у якого було багато проблем через величезні вуха.

Світова прем'єра фільму «Дамбо» очікується 27 березня 2019 року.

 

14 серпня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер сімейного мультфільму «Гармидер у світі тварин», в якому подружжя Емілі Блант та Джон Красінскі озвучують сім'ю, яка раптово успадкувала зубожілий цирк. Його клоун (Денні ДеВіто) вручає їм коробку чарівних крекерів у вигляді звірів, які дозволяють героям перетворюватися на будь-яку тварину, і разом вони повертають цирку колишню популярність. Також в оригіналі тут звучать голоси Ієна МакКеллена й Сільвестра Сталлоне.

У світовий прокат «Гармидер у світі тварин» виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться мультфільм до українських кінотеатрів.

23 листопада 2016,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедії «Комік» Роберт Де Ніро постає в образі старіючого, але досить відомого стенд-ап коміка, який безуспішно намагається представити публіці свій новий образ. Але перший трейлер цієї історії, як і перші відгуки про неї, якось зовсім не викликають сміх.

Разом з Де Ніро у фільмі зіграли Леслі Манн, Денні ДеВіто, Петті ЛюПон і Харві Кейтель.