Елізабет ПеньяElizabeth Peña

Елізабет Пенья / Elizabeth Peña
Народилася 23 вересня 1961
50%
0
50%
0

Фільмографія

Пісня про Свей-Лейк (2017) ... Marlena
Дівчина на краю (2015) ... Esther
Ana Maria in Novela Land (2015) ... Sra. Soto
Бабуся (2015) ... Carla
Матадор (2014) ... Maritza Sandoval
Визволення (2013) ... Dona
In the Dark (2013) ... Dr. Weinette
Король Джон (2013) ... Olga
Плюш (2012) ... Dr. Lopez
Особо тяжкі злочини (2012) ... Rosa Vega
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...
*}