Новини, в яких згадується Віола Девіс

14 грудня 2023,  18:40 | Новини фільмів

Одним з головних трейлерів тижня став офіційний трейлер пригодницького мультфільму «Панда Кунг-фу 4», що вийде в прокат 14 березня 2024 року.

Читати далі...
1 листопада 2023,  20:53 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Пітер Дінклейдж, він же Тіріон Ланністер, влаштовує 10-і Голодні ігри у новому дубльованому трейлері пригодницької антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Читати далі...
5 травня 2023,  21:46 | Новини фільмів

Готові до ще одних «Голодних ігор»? Студія Lionsgate поділилася офіційним трейлером очікуваної молодіжної антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» за участю зірки кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Рейчел Зеглер.

Читати далі...
30 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Наступного тижня, 6 квітня, в український прокат вийде очікувана стрічка «Ейр», яку зняв лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек. І разом з ним у цій драматичній історії зіграє його давній друг, лауреат премії «Оскар» Метт Деймон.

Читати далі...
11 лютого 2023,  10:54 | Новини фільмів

Цього тижня вийшов перший трейлер біографічної стрічки «Ейр», яка возз'єднає на екрані давніх друзів та лауреатів премії «Оскар» Бена Аффлека та Метта Деймона.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорний Адам»
Посередня супергеройська пригода Двейна Джонсона
6 грудня 2022,  20:54 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Багато років у франшизі «Форсаж» актора Двейна Джонсона жартівливо називали Галком, оскільки його фізичній формі міг би позаздрити навіть Арнольд Шварценеггер на піку своєї слави. Проте Джонсон весь цей час мріяв зіграти зовсім іншого супергероя, навіть не супергероя, а антигероя. Якого звуть Тет Адам. Він не поступається силою самому Супермену, проте рідко грає за правилами. І хоча в коміксах DC він тісно пов’язаний з Шазамом (і носить схожий костюм), на великому екрані він вирішив дебютувати сольно, щоб бути у центрі уваги. Проте чи вдалося «Чорному Адаму» увійти в топ кращих супергеройських фільмів нашого часу, чи він виявився черговим фільмом на один раз від DC?

Читати далі...
24 вересня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Двейн Джонсон лютує, стріляє блискавками та знищує вертоліт у новому трейлері супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Чорний Адам», який на початку згадує різних супергероїв та суперлиходіїв кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
20 липня 2022,  10:14 | Новини фільмів

Восени в кінотеатрах України відбудеться прем'єра історичного епіка режисерки Джини Прінс-Байтвуд «Королева-воїн», головну роль у якому виконує зірка екшену «Загін самогубців» та лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс.

Читати далі...
6 липня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс стає жінкою-королем у наповненому екшеному першому трейлері епічного фільму «The Woman King», який зняла режисерка «Безсмертної гвардії» Джина Прінс-Байтвуд. Його прем'єра очікується у вересні.

Читати далі...
9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...
26 березня 2021,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Історичний серіал «The First Lady» («Перша леді») знайшов своїх Джеральда Форда і Барака Обаму в особі зірки фільму «Темний лицар» Аарона Екхарта і зірки хітового серіалу «Оповідь служниці» О.Т. Фагбенлі.

Читати далі...
26 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер супергеройського екшену від DC «Загін самогубців: Місія навиліт», який буде «витвором жахливо прекрасної уяви режисера Джеймса Ганна», який подарував нам «Вартових Галактики».

Читати далі...
23 лютого 2021,  20:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Джилліан Андерсон, яка минулої осені підкорила всіх в образі Маргарет Тетчер в хітовій драмі «Корона», приєдналася до касту ще одного історичного серіалу «The First Lady» («Перша леді»).

Читати далі...