Новини фільмів, в яких згадується Леа Реміні

2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

26 січня 2019,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь української прем'єри романтичної комедії «Почни спочатку» з Дженніфер Лопес у головній ролі представляємо цікавий фрагмент з її героїнею, яка відправляється в нове життя.

У фільмі «Почни спочатку» Лопес втілює 40-річну Маю, яка змогла значно підвищити продажі у своєму магазині, але не отримує там керівну посаду, оскільки у неї немає університетського диплома. Вона кидає цю безперспективну роботу і відправляється підкорювати Мангеттен, де їй завдяки фіктивному резюме пропонують значущу посаду в провідній косметичній компанії. Так Мая отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість теж чогось варта.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де разом з Лопес зіграли Ванесса Гадженс, Майло Вентімілья та Леа Реміні.

20 липня 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», повертається в комедійний жанр у фільмі Пітера Сігала «Почни спочатку».

«Почни спочатку» буде комедією в дусі фільмів «Ділова жінка» і «Пані покоївка». Вона розповість про 40-річну жінку Майю (Лопез), яка працює в мережі магазинів Costco і не може отримати підвищення через відсутність диплома. Друг створює онлайн їй нове резюме, де представляє Майю успішною та освіченою бізнес-леді зі знанням багатьох мов. Так вона влаштовується на роботу на фешенебельній Медісон-авеню, де отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість нічим не гірша за диплом з Гарварду.

Українська прем'єра нової картини Лопез, де компанію їй складуть Майло Вентімілья, Ванесса Хадженс та Леа Реміні, відбудеться в листопаді.

20 грудня 2017,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Хадженс поделилась милым селфи и видео с коллегой по романтической комедии «Second Act» Дженнифер Лопез.

Читати далі...