Бен ВішоуBen Whishaw

Бен Вішоу / Ben Whishaw
Народився 14 жовтня 1980; Кліфтон, Бедфордшир, Англія, Великобританія
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Бена Вішоу

Бонд 25 (2020) ... Q
Особиста історія Девіда Копперфілда (2019) ... Uriah Heep
Мері Поппінс повертається (2018) ... Michael Banks
Дуже англійський скандал (2018) ... Norman Scott
Юлій Цезар: Бен Вішоу (2018) ... Brutus
O Holy Ghost (2018) ... Charmaine
Пригоди Паддінгтона 2 (2017) ... Paddington
Квір (2017) ... актор
Голограма для короля (2016) ... Dave
Family Happiness (2016) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бена Вішоу. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бена Вішоу

Написати коментар...
Написати коментар...