Оновлення, в яких згадується Керрі Фішер

22 листопада 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик майбутнього блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» закликає вибрати свій шлях.

В кінці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Рей (Дейзі Рідлі) знайшла Люка Скайуокера (Марк Хемілл), і тепер легендарний джедай береться за навчання свого нового падавана. Він просить дівчину звернутися до Сили і питає, що вона бачить. Рей каже, що її внутрішньому погляду відкривається світло, темрява та ще дещо... І це щось кличе її... Також в ролику з'являються Верховний лідер Сноук (Енді Серкіс), генерал Лея Органа (Керрі Фішер), Кайло Рен (Адам Драйвер) і Фінн (Джон Бойега) з По (Оскар Айзек).

В нашій галереї ви знайдете нові кадри «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

3 листопада 2017,  01:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь відкриття продажу квитків на сеанси фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» компанія Disney поділилася ТБ-роликом, що показує нові моменти.

У ньому з'являється поки безмовна Лея (Керрі Фішер), Люк (Марк Хемілл) заходить в «Тисячолітній сокіл», Кайло (Адам Драйвер) б'є підсвічену стіну, По (Оскар Айзек) спостерігає за вибухом зорельота, Фінн (Джон Бойега) радіє тому, що збиває зореліт Першого ордена, а Рей (Дейзі Рідлі) нібито заносить світловий меч над Люком. Але ж ми знаємо, що трейлери «Зоряних воєн» не завжди показують правду.

Купуємо квитки на «Зоряні війни: Останні джедаї» на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

25 жовтня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт USA TODAY поділився ексклюзивним закулісним відео про створення фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї», яке присвячене її режисерові Райану Джонсону. Відео показує чудові декорації та локації фільму; Джонсон ділиться своїми емоціями від того, що йому пощастило знімати новий епізод франшизи, яку він обожнює з дитинства; а актори Кері Фішер, Марк Хемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега та Гвендолін Крісті розповідають про роботу з ним.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

10 жовтня 2017,  10:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов довгоочікуваний другий трейлер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї»!

Рей (Дейзі Рідлі) звертається до Люка Скайвокера (Марк Хемілл) з проханням навчити її джедайського майстерності, і дівчина робить успіхи в своїх тренуваннях, вражаючи легендарного героя. Він каже, що лише одного разу бачив в минулому таку силу, і тепер він розуміє, що її варто побоюватися. Також відео показує, як Кайло Рен (Адам Драйвер) отпримує наказ убити генерала Лею (Керрі Фішер), а Фінн (Джон Бойега) сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

В український прокат картина Райана Джонсона вийде 14 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

16 липня 2017,  02:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції D23 Expo було представлено чудове відео про зйомки одного із найбільш очікуваних фільмів року — науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Останні джедаї», і ми пропонуємо подивитися його з українськими субтитрами. Тут з'являються режисер Райан Джонсон та актори Марк Гемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Адам Драйвер, Оскар Айзек і Керрі Фішер, розповідаючи й показуючи, як проходили зйомки восьмої глави популярної саги. Компанію їм складають штурмовики, Чубакка, BB-8, R2-D2, C-3PO та ще купа нових інопланетян.

Український тизер-трейлер кінокартини, яка вийде на екрани в грудні, дивіться тут.

14 квітня 2017,  21:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lucasfilm оприлюднила перший тизер-трейлер науково-фантастичного блокбастера «Зоряні війни: Епізод 8 - Останні джедаї», знятого Райаном Джонсоном. У ньому повертаються Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Оскар Айзек, Адам Драйвер, а також Керрі Фішер і Марк Хемілл, усі з яких тут з'являються в невеликих фрагментах, змушуючи гадати, що ж відбувається з їх персонажами насправді.

Вчора в рамках конвенції Star Wars Celebration, яка відзначає 40-річчя франшизи «Зоряні війни», був представлений чудовий і зворушливий триб'ют на честь Фішер з закулісними моментами восьмого епізоду.

13 квітня 2017,  23:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в Орландо стартувало святкування Star Wars Celebration, що відзначає 40-річчя франшизи «Зоряні війни», і в його перший день був представлений чудовий та зворушливий триб'ют Керрі Фішер, яка втілювала принцесу Лею. Відео показує різноманітні моменти з актрисою за лаштунками цієї популярної саги (в тому числі й майбутнього фільму), фрагменти інтерв'ю з нею, а також розповіді її колег Марка Хемілла, Харрісона Форда і творця «Зоряних війн» Джорджа Лукаса про неї.

Буквально на днях стало відомо, що Фішер з'явиться не тільки в «Зоряних війнах: Останній джедай», а й в «Зоряних війнах: Епізод 9».

10 січня 2017,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські зірки Деббі Рейнольдс та Керрі Фішер в першу чергу були матір'ю й дочкою, які стали кращими подругами. Їхньому життю та зворушливим стосункам й присвячена нова документальна кінострічка «У головних ролях Керрі Фішер і Деббі Рейнольдс», яку канал HBO знімав перед тим, як Фішер вирушила на зйомки «Зоряних воєн: Пробудження сили».

Прем'єра фільму відбулася 7 січня.

29 грудня 2016,  00:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Був оприлюднений чудовий фрагмент, який, на жаль, не ввійшов у фінальну версію «Зоряних війн: Пробудження сили». У цій сцені генерал Органа у втіленні Керрі Фішер дає наказ військовому офіцеру Корр Селлі, щоб вона передала Галактичному сенату, що Лея наполягає на вживанні заходів проти Першого ордена. Офіцер сумнівається, що Республіка їх послухає, на що Органа відповідає, що «не всі сенатори вважають мене божевільною». А якщо і вважають, то їй на це «плювати».

Фраза вийшла дуже в стилі самої Фішер; а Корр, до речі, зіграла зірка серіалу «Легенди завтрашнього дня» Мейсі Річардсон-Селлерс.

6 листопада 2015,  12:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спустя несколько общих постеров в классическом стиле, «Звёздные войны: Пробуждение силы», наконец, обзавелись новыми характер-постерами, на которых изображены как давние герои франшизы, так и новички.

Читати далі...
19 жовтня 2015,  12:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня открывается всемирная продажа билетов на долгожданное продолжение саги «Звёздные войны: Пробуждение силы», и накануне появился его новый официальный постер.

Читати далі...