Новини серіалів, в яких згадується Раян Рейнольдс

21 липня 2022,  18:40 | Новини серіалів

Увага всім шанувальникам Райана Рейнольдса та хітового серіалу «Тед Лассо»! Ці два світи перетинаються химерним чином у новому документальному серіалі «Welcome to Wrexham», де він разом з другом купує валлійський футбольний клуб. І це не сценарій, вони справді це зробили.

Читати далі...
17 червня 2020,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського проекту від Marvel Studios «Що, якби...?» представляє альтернативну реальність, в якій могутній суперлиходій Танос гине від... гострих катан Дедпула.

Читати далі...
13 червня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському серіалі «Старгьорл», чия прем'єра відбулася минулого місяця, продовжують з'являтися нові супергерої і суперлиходії, і його творець Джефф Джонс не збирається на цьому зупинятися.

Читати далі...
2 березня 2020,  16:39 | Новини серіалів

У новому стильному промо-ролику 3 сезону хітового детективного трилера «Вбиваючи Єву» звучить класична композиція Георга Фрідріха Генделя «Hallelujah» з ораторії «Месія», що натякає на вищий зв'язок головних героїнь.

У фіналі 2 сезону «Вбиваючи Єву» чарівна психопатка Вілланель (Джоді Комер) повернула Єві (Сандра О) борг вона вистрілила в неї і залишила її помирати. Як у кінці 1 сезону Єва вдарила Вілланель ножем і залишила вмирати психопатку. Звичайно, Єва теж виживе, адже вони з Вілланель є есенцією даного серіалу, що підтверджує дане відео, де вони з'являються в криваво-червоних сукнях, чиї стрічки тісно переплітаються навколо їхніх рук.

З нетерпінням чекаємо розв'язки цього кліфгенгера, яка стане відома 26 квітня. А влітку Комер зіграє ще одну небезпечну героїню в науково-фантастичному екшені «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

22 січня 2020,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світі супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» існує свій Раян Рейнольдс, про що повідомляє новий фрагмент його 2 серії 5 сезону.

Читати далі...