Новини фільмів, в яких згадується Сідсе Бабетт Кнудсен

13 травня 2015,  00:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Почалися зйомки «Інферно» - нового фільму трилогії про пригоди професора Ленгдона від студії Columbia Pictures, дві перші частини якого зібрали у світовому прокаті більше $1.2 мільярдів. «Інферно» запланований до релізу в Україні 13 жовтня, 2016 року.

Оскароносний Том Хенкс повертається до ролі Роберта Ленгдона. До нього приєднується міжнародна зіркова когорта акторів: Фелісіті Джонс, Ірфан Хан, Омар Сі, Бен Фостер та Сідсе Бабет Кнудсен. Режисерське крісло посідає Рон Говард. Продюсери: Браян Грейзер та Рон Говард. Сценарій Девіда Коепа за сюжетом однойменного роману Дена Брауна. Виконавчі продюсери: Девід Хаусхолтер, Ден Браун, Анна Калп та Вільям М. Коннор.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Режисер Говард говорить:

Я з нетерпінням чекав на початок зйомок третього фільму про Роберта Ленгдона. Глядачі з усього світу вже нагуляли добрячий апетит до пригод відомого професора, а «Інферно» містить стільки саспенсу та екшну, про скільки годі й мріяти.

Зйомки проходитимуть у таких містах, як Флоренція, Венеція та Будапешт. 

До закадрової команди фільму увійшли: оператор Сальваторе Тотіно, художник-постановник Пітер Венхем, редактори Ден Хенлі та Том Елкінс, а також дизайнер костюмів Джуліан Дей.