Ли Шаллат ЧемелLee Shallat Chemel

50%
0
50%
0

Фільмографія

Падіння Дженніфер (2014) ... режисер
Хвилини (2014) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Будь чоловіком (2011) ... режисер
Щасливо розлучені  (2011) ... режисер, продюсер (продюсер)
Счастливый конец (2011) ... режисер
Безумная любовь (2011) ... режисер
Виховуючи Хоуп (2010) ... режисер
Буває й гірше (2009) ... режисер
Місто Хижачок (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...