Новини, в яких згадується Александра Даддаріо

5 січня 2023,  22:32 | Новини серіалів

Дивіться трейлер одного з найбільш очікуваних нових серіалів січня «Мейфейрські відьми», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Персі Джексон» та комедії «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
11 грудня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа і Софія Карсон грають закоханих під час страшної пандемії мутованого коронавірусу в науково-фантастичному трилері «Пташка у клітці», продюсером якого виступає творець франшизи «Трансформери» та фільму-катастрофи «Армагеддон» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Читати далі...
22 вересня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це буде божевільна нічка!» Зірка фільмів «Персі Джексон» та «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо влаштовує зі своїми подругами небезпечну вечірку в трейлері трилера «Ми закликаємо темряву».

Читати далі...
21 серпня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки кордони більшості країн закриті для туристів, пропонуємо вам відправитися в незабутню й небезпечну прогулянку вулицями нічного японського мегаполісу в трейлері драматичного трилера «Загублена в Токіо» в компанії Александри Даддаріо.

Читати далі...
25 липня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка торішньої мелодрами «Чи вмієш ти зберігати секрети?» Александра Даддаріо знялася в драматичному трилері «Грішні дівчатка і борделі», де вона пробує втопити свою тугу в нічному Токіо.

Читати далі...
24 червня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився офіційний трейлер супергеройського мультфільму Кріса Палмера «Супермен: Людина завтрашнього дня», який ґрунтується на коміксах DC і покаже пригоди молодого Супермена.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:19 | Новини фільмів

Зірка фільму «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо постає в новому неймовірному образі в трейлері драматичної стрічки «Труднощі адаптації», яку написала і зняла Кетрін О'Брайен.

Ханна (Джуно Темпл), сором'язлива авторка пісень, отримує пропозицію писати для відомої поп-діви Дани Лі (Даддаріо) і в цей час відкриває, що її друг, визнаний музичний продюсер Тео Росс (Саймон Пегг), перестав приймати свої ліки від шизофренії. Ханна збирає групу друзів, щоб допомогти Тео і відправити його на лікування в психіатричну лікарню, ганяючись за ним, поки він втрачає себе в кольорових ілюзіях гламурного світу Лос-Анджелеса.

Світова прем'єра фільму «Труднощі адаптації» відбулася в минулому році на кінофестивалі «Трайбека». Його реліз в Інтернеті стався 13 березня.

2 жовтня 2019,  00:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники DC, тримайтеся! Два Супермена зіткнулися на знімальному майданчику нового кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
13 вересня 2019,  19:36 | Новини фільмів

Другий український трейлер романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» повідомляє, що її прем'єра відбудеться на тиждень пізніше, 26 вересня.

Мелодрама режисера Еліз Дюран є адаптацією роману письменниці Софі Кінселли. У її головної героїні Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), як і у будь-якої дівчини, є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, потрапляє у сильну турбулентність, і Емма думає, що вона ось-ось загине, вона розповідає всі свої пристойні та непристойні секрети незнайомцю, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він — Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), таємничий директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Десяток нових кадрів фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з закоханими героями Даддаріо і Гекліна ви знайдете в нашій галереї.

28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

14 серпня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер американської романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?», який є екранізацією однойменного роману письменниці Софі Кінселли.

Сюжет цієї веселої мелодрами розгортається навколо дівчини Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), у якої є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, починає сильно трясти, і Емі здається, що вони ось-ось розіб'ються, вона розповідає свої пристойні і непристойні таємниці незнайомцеві, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), потайний директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Українська прем'єра фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?», режисеркою якого є Еліз Дюран, відбудеться 19 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

23 квітня 2019,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер детективного трилера «Ми завжди жили в замку», який заснований на романі автора «Привидів будинку на пагорбі» Ширлі Джексон.

Дві сестри Констанс і Меррікет Блеквуди (Александра Даддаріо і Таїсса Фарміга) живуть далеко від людей у величезному особняку та піклуються про свого божевільного дядька Джуліана (Кріспін Гловер). Решта членів їх сім'ї загинула п'ять років тому за підозрілих обставин. Коли до них прибуває в гості кузен Чарльз (Себастіан Стен), на світ виходять сімейні секрети і скандали.

У світовий прокат повнометражна картина режисера Стейсі Пассон, яка працювала над відомими серіалами «Картковий будинок», «Каратель» і «Американські боги», виходить у травні.

6 жовтня 2018,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл втручається в допит, який веде Александра Даддаріо, у дебютному фрагменті екшен-трилера «Номіс».

Головним героєм «Номіс» виступає досвідчений лейтенант поліції Маршалл (Кавілл), який разом зі своїм відділом затримує небезпечного кіберманіяка Саймона Сталлса (Брендан Флетчер). На допиті, який проводить колега Маршалла Рейчел (Даддаріо), Саймон здається абсолютним психом, але незабаром поліцейські розуміють, що масштаби його злочинів набагато більші, ніж вони припускали, коли люди, задіяні в цій справі, починають вмирати.

Прем'єра фільму режисера Девіда Реймонда відбулася в рамках кінофестивалю в Лос-Анджелесі на минулому тижні, 28 вересня. Поки невідомо, коли «Номіс» буде показаний в кінотеатрах.