Патрісія ВеласкесPatricia Velasquez

Патрісія Веласкес / Patricia Velasquez
Народилася 31 січня 1971
Зріст: 177 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Патрісії Веласкеси

Прокляття Ла Йорони (2019) ... Patricia Alvarez
Pequeños Héroes (2017) ... Pilar
Guys Reading Poems (2016) ... Mother
American Girl (2016) ... The Teacher
Liz en Septiembre (2014) ... Liz, продюсер (ассоциированный продюсер)
Cenizas eternas (2011) ... Ana, продюсер (исполнительный продюсер)
Могучий Тор (2011) ... Jarnsaxa
Дванадцять днів Різдва (2004) ... Isabel Frias
Відео з участю Патрісії Веласкеси
Зображення Патрісії Веласкеси

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Патрісії Веласкеси. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Патрісії Веласкеси

Написати коментар...
Написати коментар...