Оновлення, в яких згадується Джаред Лето

17 вересня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ очікуваної наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» тримає стіна, яка розділяє людей і реплікантів, каже в українському ТБ-ролику героїня Робін Райт. І якщо цієї стіни не стане, то почнеться війна. Проте це не зупиняє офіцера К (Райан Гослінг) від пошуків правди, яку допоможе розкрити Рік Декард (Гаррісон Форд). А також тут з'являється головний антагоніст Ніандер Воллас (Джаред Лето), який заявляє, що К — ключ до майбутнього, і вимагає, щоб до нього привели цього копа.

Нещодавно було розкрито, що сиквел буде йти 2 години 43 хвилини, що на 45 хвилин довше оригіналу і робить фільм Дені Вільньова одним з найтриваліших фільмів цього року.

12 вересня 2017,  02:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У попередньому ТБ-ролику наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» офіцер К (Райан Гослінг) завантажив Ріка Декарда (Харрісон Форд) безліччю питань. А в цьому відео Рік починає пояснювати, чому зник з радарів 30 років тому: на нього полювали, і йому довелося стати незнайомцем, щоб захистити тих, кого він любив.

Розширений ТБ-ролик фільму Дені Вільньова, який показує більше Джареда Лето, дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

6 вересня 2017,  18:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому офіційному ТБ-ролику наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» офіцер К (Райан Гослінг) приходить до Ріка Декарда (Харрісон Форд), який давно зник з радарів, з питаннями. Він хоче знати, як довго Декард був тут, що насправді знайшов К, хто в цьому замішаний і що взагалі Декард пам'ятає... Так мало часу і так багато питань.

Короткометражний приквел фантастики Дені Вільньова, що розповідає більше про лиходія Джареда Лето, дивіться тут.

23 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» представляє новий погляд на головного антагоніста Ніандера Воллеса у втіленні зірки «Загону самогубців» Джареда Лето. Він створює армію реплікантів, щоб контролювати свій світ, але його змову збирається розкрити офіцер К (Райан Гослінг), а допоможе йому в цій непростій справі давно зниклий з радарів Рік Декард (Харрісон Форд), головний герой оригінального «Того, хто біжить по лезу».

Що про фільм повідали Форд, Гослінг, Ана де Армас і Дені Вільньов під час конвенції SDCC, читайте тут. Його прем'єра відбудеться в жовтні.

31 липня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий трейлер наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» в офіційному українському дубляжі. Він відправляє нас в Каліфорнію, 2049 рік, де Райан Гослінг втілює офіцера поліції К, нового, хто біжить по лезу, який знаходить зниклого багато років тому Ріка Декарда (Харрісон Форд), щоб дізнатися від нього страшну правду. У цей час Джаред Лето намагається знайти спосіб створити більше реплікантів, а героїня Робін Райт попереджає, що якщо правда спливе, все закінчиться війною.

В кінотеатрах фільм від режисера «Прибуття» Дені Вільнева вийде 5 жовтня. Українські постери з Гослінгом і Фордом ви знайдете тут.

17 липня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила новий трейлер очікуваного науково-фантастичного сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049», який ще більше підігріває інтерес до фільму. У ньому Райан Гослінг б'ється із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою, об'єднується з Гаррісоном Фордом, щоб врятувати свій світ, та закохується в Ану де Армас; а Джаред Лето продовжує плести свої сіті змови, посилаючи за Гослінгом найману вбивцю Сільвію Хукс.

Фічуретку кінокартини Дені Вільнева, яка розповідає про повернення в фантастичний світ Рідлі Скотта, дивіться тут.

28 травня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжнародний трейлер «Того, хто біжить по лезу 2049» йде всього на 10 секунд довше звичайного трейлера, але чим це не привід знову його переглянути, відправившись в недалеке майбутнє — 2049 рік, де новий «той, хто біжить по лезу» офіцер К (Райан Гослінг) знаходить давно зниклого з радару Ріка Декарда (Харрісон Форд), а загадковий Уоллас (Джаред Лето) займається створенням нових реплікантів.

Офіційний український трейлер наукової фантастики оскарівського номінанта Дені Вільнева дивіться тут.

8 травня 2017,  21:24 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Відразу за оригінальним вийшов і український трейлер до сіквелу культової наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу» 1982 року, де Харрісон Форд повертається в образі легендарного Ріка Декарда, а компанію йому складуть Райан Гослінг і Джаред Лето.

В кінотеатрах України «Той, хто біжить по лезу 2049» стартує з 5 жовтня.

8 травня 2017,  20:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений повноцінний трейлер науково-фантастичного детектива «Той, хто біжить по лезу 2049», чиї події будуть розвиватися через 30 років після першого фільму. У ньому новий «бігун по лезу» офіцер К (Райан Гослінг), у якого був важкий день, знаходить зниклого Ріка Декарда (Харрісон Форд) і об'єднується з ним, щоб розгадати секрет їхнього світу.

Разом з Гослінгом і Фордом в трейлері з'являються Джаред Лето, Робін Райт, Ана де Армас, Дейв Батіста та Маккензі Девіс.

30 листопада 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відео з невдалими дублями «Загону самогубців» показує чхаючого в невідповідний момент Вілла Сміта, падаючу та регочучу Марго Роббі, кривляючусь Кару Делевінь та імітуючого змію Джареда Лето, який також мило передає привіт мамі.

Нашу рецензію на цей суперзлодійський екшен читайте тут.

15 листопада 2016,  19:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні виходить розширена версія «Загону самогубців» в форматі Digital HD, і ось звідти перша видалена сцена з Харлін Квінзель (Марго Роббі) і Джокером (Джаред Лето), де вона відчайдушно женеться за ним на мотоциклі.

Свіжу фічуретку про цю суперлиходійську парочку дивимося тут.

13 листопада 2016,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу розширеної версії «Загону самогубців» з'явилася фічуретка про Джокера та Харлі Квінн, в якій Марго Роббі розповідає, що, на відміну від роботи з іншими членами касту, вони з Джаредом Лето ніколи не репетирували, тому їх сцени вийшли настільки непередбачуваними й наелектризованими. А Лето зізнався, що йому пощастило зніматися з таким феноменальним партнером, як Роббі.

Другий трейлер розширеної версії з новими моментами цієї парочки дивимося тут.

31 жовтня 2016,  20:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Парочка суперзлодіїв «Загону самогубців» Джокер та Харлі Квінн у втіленні Джареда Лето і Марго Роббі передають вам привіт в цей Хелловін, злобно сміючись та танцюючи під місяцем.

Кілька днів тому в мережі з'явився новий трейлер розширеної версії суперзлодійського екшену Девіда Ейра, який можна подивитися тут.

30 жовтня 2016,  14:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер розширеної версії суперзлодійського екшену «Загін самогубців» дражнить новими фрагментами сцен з Джокером (Джаред Лето) і Харлі Квінн (Марго Роббі), які були вирізані з фільму, показаного в серпні в кінотеатрах.

Розширена версія «Загону самогубців» буде доступна для перегляду в форматі Digital HD з 15 листопада, а на Blu-ray — з 13 грудня.

5 жовтня 2016,  22:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. почули шанувальників суперзлодейского екшену Девіда Ейра «Загін самогубців», зглянулися і вирішили випустити розширену версію фільму, куди увійдуть багато видалених сцен, в тому числі з Джокером Джареда Лето та Харлі Квінн Марго Роббі, як повідомляє цей тизер.

Розширена версія «Загону самогубців» буде доступна для перегляду на офіційних ресурсах з 15 листопада, а на Blu-ray — з 13 грудня.