Такудзо КадоноTakuzô Kadono

50%
0
50%
0

Фільмографія

Hagetaka (2018) ... Yasuo Mochizuki
Gokudo Meshi (2018) ... Okachi Ochazuke
Wataru Seken wa Oni bakari: 3-Hour Special (2017) ... актор
Hero: Special (2015) ... актор
Hero the Movie (2015) ... актор
Izakaya Moheji 4 (2015) ... актор
Чорна біблія (2014) ... Idei
Ryokô sakka Chaya Jirô 10: Hakone Hayakawa Satsujin Jiken (2012) ... Shinkichi yamakura
Щаслива сімка (2012) ... актор
Лукавість (2012) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...