Дэвид ЗабельDavid Zabel

50%
0
50%
0

Фільмографія

Стамптаун (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вулиця милосердя (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
The Adversaries (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Червоні браслети (2014) ... продюсер (продюсер-консультант), сценарист
Зрада (2013) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...