Новини фільмів, в яких згадується Девід Літч

26 березня 2024,  15:40 | Новини фільмів

Цього року зірка хітової стрічки «Барбі» Раян Ґослінґ, він же «просто Кен», буде запалювати на великих екранах у пригодницькому екшені «Каскадер» («The Fall Guy») від режисера другого «Дедпула» Девіда Літча.

Читати далі...
7 лютого 2024,  21:10 | Новини фільмів

Не встигла завершитися хітова трилогія «Світ Юрського періоду», як студія Universal Pictures вирішила дуже скоро випустити її... перезапуск. І він вже має дату прем'єри.

Читати далі...
21 серпня 2023,  23:59 | Новини фільмів

Наступного року ми знову побачимо зірку «Барбі» Раяна Ґослінга у кінотеатрах, проте у пригодницькому екшені «The Fall Guy» він зіграє зовсім іншого персонажа (але він буде не менш стильним, ніж його Кен).

Читати далі...
14 жовтня 2022,  07:05 | Новини фільмів

Якщо вам набридли нудні й одноманітні різдвяні мелодрами, які американські кіностудії штампують на свята, то спеціально для вас взимку в український прокат вийде нестандартне різдвяне кіно захопливий трилер «Люта нічка», щедро приправлений екшеном та чорною комедією.

Читати далі...
20 липня 2022,  18:45 | Новини фільмів

У серпні на великі екрани увірветься новий гостросюжетний екшен «Швидкісний поїзд» від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, а поки що дивимося його новий дубльований трейлер.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
9 лютого 2021,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк грає в Ліама Нісона (з нотками Джона Уіка) у вибуховому ТБ-ролику екшен-трилера «Ніхто», який був представлений на вихідних в рамках Супербоула.

Читати далі...
23 листопада 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина для всіх шанувальників балакучого антигероя у втіленні Раяна Рейнольдса: Marvel Studios нарешті приступили до роботи над його третьою пригодою «Дедпул 3», яку напишуть сценаристи хітового мультсеріалу «Закусочна Боба».

Читати далі...
1 квітня 2020,  02:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що карантин через коронавірус перервав зйомки його наступного фільму «Червоне повідомлення», Двейн Джонсон продовжує працювати з дому і вже готує продовження хітового бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
5 серпня 2019,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився дуже крутим кадром пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», на якому він бореться з Ідрісом Ельбою, і розповів про роботу з цим «неймовірно талановитим актором».

Читати далі...
2 серпня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal опублікувала в мережі черговий веселий ТБ-ролик пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем обзивають один одного «містер Підпал» та «Жінка-Халк».

В спін-оффі франшизи «Форсаж» два непримиренних суперника Люк Гоббс (Джонсон) та Декард Шоу (Стейтем) змушені об'єднатися заради порятунку світу, але все одно продовжують зневажати один одного і придумувати один одному образливі обзивання навіть перед обличчям смерті, чим дуже дивують (і забавляють) головного лиходія фільму Брікстона (Ідріс Ельба).

Чому новий бойовик режисера Девіда Літча є одним з головних літніх блокбастерів цього року, читайте в нашій рецензії на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу».

31 липня 2019,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує фрагменти його фінальної бійки за участю Двейна Джонсона, Джейсона Стейтема та Ідріса Ельби.

Спін-офф франшизи «Форсаж», який зняв режисер Девід Літч, обіцяє багато екшену, і одним з його найбільш очікуваних епізодів є поєдинок Люка Гоббса (Джонсон) і Декарда Шоу (Стейтем) з головним лиходієм Брікстоном (Ельба), який хоче заволодіти небезпечним вірусом. Брікстон є удосконаленим за допомогою новітніх технологій солдатом, так що може прорахувати всі ходи Гоббса і Шоу наперед, але ця парочка не звикла здаватися перед труднощами.

Дивіться також перший фрагмент екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», в якому Гоббс/Джонсон стрибає з хмарочоса. У кіно з 1 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті.

26 липня 2019,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує, що весела ворожнеча між героями Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема триває і на землі, і у повітрі.

Спін-офф мегапопулярної франшизи «Форсаж» повертає на великі екрани двох улюблених непримиренних ворогів спецагента Люка Гоббса (Джонсон) і злочинця Декарда Шоу (Стейтем), які повинні працювати разом, щоб врятувати світ від нової загрози. Але їхня нелюбов один до одного нікуди не дівається, і в новому ТБ-ролику вони спочатку сперечаються про те, кому дістанеться кулемет, а потім Гоббс завчасно катапультує Шоу з літака.

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті. У широкий український прокат бойовик Девіда Літча виходить 1 серпня.