Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Олексій Ільїн

Олексій Ільїн
Народився 28 вересня 1980
100%
1
0%
0

Фільмографія

Перший сніг (2020) ... Миша
V kletke (2019) ... актор
Російське кратке. Випуск 4 (2019) ... режисер ((«update/delete»)), сценарист ((«update/delete»))
В клітці (2019) ... Троян
Російське коротке. Випуск 2 (2018) ... актор
Вчителі (2018) ... Павел
update/delete (2017) ... режисер, сценарист
Улюбленці (2017) ... Гена
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Ангелина Хлыстова

26 жовтня 2015, 19:38

Как бы узнать, знакомы ли  и режиссеры, и сценаристы,и, наконец, сами актеры ( Юлия Зимина и Алексей Ильин) c просьбами зрителей снимать продолжение сериала "Кармелита", имеют ли значение эти просьбы для них...Когда читаешь отзывы о сериале на страницах обсуждения, кажется, невозможно не откликнуться на них...
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...