Десмонд ЭлдриджDesmond Aldridge

Десмонд Элдридж / Desmond Aldridge
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Walk the Walk (2017) ... Stephen Hays
Фріз (2015) ... Joker Thug
Cop Doc (2014) ... Thug 3
The Parker (2014) ... Officer #2
Щасливе дитя (2014) ... Frank
Halo: Helljumper (2012) ... Recruiting Officer
Діти шпигунів 4: Армагеддон (2011) ... Technician
Сопротивление (2010) ... Cage Match Patron
Чоловік у будинку (2005) ... U.T. Longhorns Fan

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...